2777
2789
عزیزم چندهفتگی میرن تو۶ماه من یکم گیجم تو این موارد😀

21هفته و 3روز پنج ماه تموم میشه

تودلیم معجزه💞 امام رضا ع💞 و امام حسین ع🌹هست بعدازچندسال..خدایا شکرت شکرت😍میشه برای سالم به دنیااومدنش ی دونه صلوات مهمونم کنی الهم صل علی محمد وال محمد😍 ان شاءالله حاجت رواشی
😍😍😍😍چ نازن مبارکه ب خوشی استفاده کنین

فدات مرسی

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

21هفته و 3روز پنج ماه تموم میشه

عه منم فردا میرم توشیش ماه یعنی؟وای چ زود گذشت 😍

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
ای خداااا دلم ضعف رفت چقدر نازن مخصوصا کوسناااا ایشالا به سلامتی نی نی توش لالا کنه    

قربونت عزیزم پارچه رو خودمون خریدیم با الیاف کوسنا همه چیو خودمون خریدیم دست مزد۱۰۰تومن گرفت 

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
قربونت عزیزم پارچه رو خودمون خریدیم با الیاف کوسنا همه چیو خودمون خریدیم دست مزد۱۰۰تومن گرفت 

منم میخوام همین طرح ستاره بخرم طوسی و صورتی برای دخترم خیلی خوشگله مبارکتون باشه دست مامان بزرگشمم درد نکنه

وای خوشبحالت من تازه فردا میرم ۱۹ هفته

اره ذوق کردم ی لحظه 😂

تازه چون دم عیده وسرمون گرمه زودترم میگذره روزا

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
انشاالله كه انقدر پر بركت باشه  حقوقش كه هيچ وقت مشكل پيدا نكني عزيزم

ممنون عزیزم .

زندگی رو هر جور بگیری همونطور میگذره.

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ
منم میخوام همین طرح ستاره بخرم طوسی و صورتی برای دخترم خیلی خوشگله مبارکتون باشه دست مامان بزرگشمم د ...

فدات عزیزم اره خیلی خوشگل میشه کوسنا پشتشون رنگش طوسیه لحاف هم یه ورش طوسی یه ورش صورتی ولی لحاف ساده صورتی خطی

اره ذوق کردم ی لحظه 😂 تازه چون دم عیده وسرمون گرمه زودترم میگذره روزا

برای من که خیلی دیر میگذره باید یجوری خودمو سرگرم کنم کل ۴ ماه خونه بودم تکو توک بیرون رفتم دارم میپوسم

حالا که عکس بازیه منم ۵ ساله این نمونه ها رو نگه داشتم ،از نامزدی ،تا واسه کوچولوم بدوزم . نمی دونم قسمت میشه یا نه

إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ
وای من ذوق دارم برای دوقلوهام خرید کنم فعلا لوازم بهداشتیهاشون خریدم😍

خدا حفظشون کنه برات سالم و صالح