2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

483 بازدید | 31 پست

ی هاله میبنم خودم شمام میبینید؟ ی بی بی استفاده نشده هم داشتم دیدم اون این خطو نداشت :-(:-C:-\

خدایا شکرت ..واسه نی نی دار شدن همه منتظرا صلوات بفرستین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دیدم یکی دگ بذار اونم اگه اینطوری بود مبارکه😉😉😉

واقعا دیدی؟؟ اونو فردا صبح بزارم بهتر نیست؟ اخه اول هفته رفتم ازمایش منفی بود..  ولی ازمایشگاهش شاید خوب نبوده.. برم خصوصی بهتر از تامین اجتماعی نیست؟

الکی نمیخام امیدوارت کنم ولی تا جایی که من دیدم اگه مثبت باشه بنفش کم رنگ دیده میشه حداقل . حالا یکی ...

من فکر کردم اگه ی هاله ی کوچیک بندازه یعنی مثبته...  نه دیگه خیلی گذشته از پریم..  منفیه حتما... ان شاالله ماه بعدی 

واقعا دیدی؟؟ اونو فردا صبح بزارم بهتر نیست؟ اخه اول هفته رفتم ازمایش منفی بود..  ولی ازمایشگاهش ...

من عصر دوتا گذاشته بودم دوتاشم هاله دار صبحشم یدونه گذاشتم اونم مثبت بعدم آز...کلینیک خصوصی بود...

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕