2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماسکی چیزی استفاده میکنین؟

نه هیچی ، چون کلا ارثی پوستمون معمولیه و اهل جوش زدن و اینا نیستیم ، فقط یه ضدآفتاب ژیلا می زنم وقتی بیرون میرم

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
خیار و آبلیمو بزار

واقعا تاثیر داره؟؟واای میسوزه تویه تاپیکی گفته بودن آب پیاز بزنین بعداصلاح ولی حس میکنم بعدچن روز جوشام بیشتر میشدن

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔

سلام  من اتفاقا همین چند روز پیش یه مطلب خودنم ولی یادم نمیاد کجا بود  برای اب خوردن 

نوشته بود تحقیقات جدید نشون میده که حتما باید در روز 8 لیوان اب خورد کاملا اشتباهه باید هر موقع که تشنه شدید بخوردید البته در مورد بیماران و کسانی که مسن بودن فرق میکرد

سلام  من اتفاقا همین چند روز پیش یه مطلب خودنم ولی یادم نمیاد کجا بود  برای اب خوردن  ...

آره دوستانم الان زیاد گفتن آدم نمیدونه چیکارکنه هرروز یه چیز میگن😄

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔

منم روزی ۸ تا لیوان میخورم پوستمم عالیه همسرم میگه خیلی نرمه

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
سلام  من اتفاقا همین چند روز پیش یه مطلب خودنم ولی یادم نمیاد کجا بود  برای اب خوردن  ...

توی نت مطلب زیاد هست و همه ضد و نقیض..من توی برنامه طبیب به گوشم شنیدم که گفت خدا ما رو طوری طراحی کرده و هنگام نیاز به اب مثل هر نیاز دیگه ادم احساس تشتگی میکنه و ایتطور نیس که همه تیاز به 8لیوان اب در روز دارن..یکی کمترخ ویکی بیشتر میخاد...من اب زیاد اوایل میخوردم حالمو بهم مبزد واقعن و هر 20دقیقه توی دساشویی بودم.متوجه شدم اشتبا کردم

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
توی نت مطلب زیاد هست و همه ضد و نقیض..من توی برنامه طبیب به گوشم شنیدم که گفت خدا ما رو طوری طراحی ک ...

دقیقا دکتر طب سنتی هم ب من گفت همه ب 8 لیوان اب نیاز ندارن .مثلا ب خودم گفت شما طبعت  دموی هست و رطوبت بدنت بالاس انقد اب نباید بخوری هر وقت احساس تشنگی کردی بخور

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘