2777
2789

💧💧مضرات زیاد آب نوشیدن💧💧

💦تولید بلغم شدید

💦چروکیدگی پوست

💦ضعف حافظه

💦عفونت های داخلی و پوستی

💦تولید سنگ کلسیمی کلیه

💦ایجاد انواع کیست های بدن

💦بدبویی دهان

💦ریزش مو

💦ایجاد آرتروز و درد مفاصل

💦ایجاد رماتیسم

💦تخریب معده  و کارایی آن

🌿لا تُكْثِرْ مِنْ‏ شُرْبِ‏ الْمَاءِ فَإِنَّهُ مَادَّةٌ لِكُلِّ دَاءٍ.

🌿امام صادق علیه السلام : زیاد آب ننوش، چرا که آب جذب کننده هر مرضی است.

📚 الكافي (ط - الإسلامية) ؛ ج‏۶ ؛ ص۳۸۲، ح۴

✍م. م. ق

___

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مدت روغن چرک شب میزدم تاصب بدم نبود ولی احساس میکنم جوش میزدم شاید حساس شدم چون جوش زیاد میزنم ...

نه اتفاقا روغن کرچک جزو روغن هاییه که جوش نمیده حتی چون خاصیت صدمیکروبی داره برای جوش های اینجوری هم خوبه.

💧💧مضرات زیاد آب نوشیدن💧💧 💦تولید بلغم شدید 💦چروکیدگی پوست 💦ضعف حافظه 💦عفونت های داخلی ...

وااااااااااااا یا خدا 8لیوان خوبه یا بد؟؟؟؟دیگه مناسبه پس چیکارکنیم؟😐😐😐😐😐

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔
وااااااااااااا یا خدا 8لیوان خوبه یا بد؟؟؟؟دیگه مناسبه چس چیکارکنیم؟😐😐😐😐😐

به اندازه نیاز بدن باید آب خورد نه زیادی. هر موقع که احساس میکنی تشنه هستی

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه
پوستت چطوره؟

پوستم در کل خوبه 

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
نه اتفاقا روغن کرچک جزو روغن هاییه که جوش نمیده حتی چون خاصیت صدمیکروبی داره برای جوش های اینجوری هم ...

از کجا میخرین؟؟؟من از عطاری گرفتم حالت اسپری داره دیگه نمیدونم چطوره

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔

این یک باور غلته که زیاد اب نوشیدن باعث بهتر سدن پوست میشع ..دکتر توب تلوبزون میگعت بدن اتسان هروقت اب بخاد ادم تشنه اش میشه بکی روزی سه لیوات میخوره یکی 7لیوان براساس نیاز ووتشنگیش...اینطور نیست که روزی 8لیوان باید حتمن خوردهرشه .اب خوردن بدون نیاز مضر است بر جاهای دیگه ی بدن...من خیلی کم اب میخورم.پوستمون ارثی خوبه

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع