2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیاف زیاد نذار براش رودش خراب میشه

خاکشیر تو آبجوش دم کن بهش بده مایعات زیاد بده بهش دوغ و پودر گل محمدی هم خوب

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

تو غذاهاش روغن زیتون یا کره بریز میوه و سبزیجات هم زیاد بده بهش

کره رو تو صبحانه میخوره..یه قاشق مرباخوری هم هر روز روغن زیتون میدم باز یه هفته طول میکشه 

آخ این مصیبتیه که من چند ماهه درگیرشم.دخترم از ترسش پی پیش رو نگه میداره و یبوستش بیشتر میشه.عزیزم اگه گوجه میخوره بهش بده بخوره.برگه آلو هم خوبه.آب ولرم بهش بده صب ناشتا.پرتقالم خوبه،البته همه اینا موثره اگه بچه هم همکاری کنه  

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.
پودر گل محمدی رو چیکار کنم؟

بریز توی دوغ بهش بده

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

عزیزم اینا الو شابلونه با الو بخارا فرق داره خیلی خوبن روزی سه تا از اینا بخوره خیلی حالش بهتر میشه خوشمزه و مقوی هم هست 

خون ساز و روشن گننده پوسته 

امجیر هم خیلی براش خوبه 

لواشک هم عالیه براش 

مثلا من لواشک انبه دارم کهدهم مقویه و هم مشکلش رو حل میکنه کلا راه حل زیاده براش 

دوست داشتی تاویک هام رو ببین شمارم هست 

انشاالله زود خوب بشه نازنین دخترت

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk