2777
2789
عنوان

مامانا کمک کنین.یبوست دخترممم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذای ملین بده بهش عزیزم الان که میوه میخوره بهش میوه بده جالبه دختر برادر منم سه سالش بود یبوست داشت ...

میوه میخوره...خودش نگه میداره پی پیش رو..هرکاریم میکنه نمیره دسشویی

آخ این مصیبتیه که من چند ماهه درگیرشم.دخترم از ترسش پی پیش رو نگه میداره و یبوستش بیشتر میشه.عزیزم ا ...

خیلیییییی‌‌..اعصابم خیلی خورده هم ناراحتم.همه راه هارو امتحان کردم بخدا

عزیزم اینا الو شابلونه با الو بخارا فرق داره خیلی خوبن روزی سه تا از اینا بخوره خیلی حالش بهتر میشه ...

مرسی عزیزم میخرم پس براش..خدا کنه این یکی اثر کنه

مرسی عزیزم میخرم پس براش..خدا کنه این یکی اثر کنه

انشاالله جواب میده گلم 

اگر دوست داشتی تلگراام پیام بده بهت میگم چیا کمکش میکنه و برات میفرستم گلم 09157112469

محصولات ما مواد نگهدارنده و افزودنی ندارند و بابت سلامتیش خیالت راحته راحت

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
خیلیییییی‌‌..اعصابم خیلی خورده هم ناراحتم.همه راه هارو امتحان کردم بخدا

میدونم چی میگی.باور کن وقت دستشویی رفتنش من بیشتر استرس میگیرم .منم خیلی چیزا رو امتحان کردم ولی خودش اصلا همکاری نمیکنه.هر چی قصه و داستان بوده براش بافتم ،توی دستشویی براش برچسب میزنم و باهاش بازی میکنم موقع دستشویی ولی بازم درگیرم.چند بار دکترم بردمش ولی باز همین میشه بساطمون،خدایا خودت کمکشون کن  

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.
مثل منی پس هعیییی

هر چی که هست خیلی بده.تازه دخترم چند روزی مریض شده بود مجبور بودم شیاف بزارم براش حالا دیگه بیشتر به پی پیش و مقعدش حساس شده.پدرمو درآورده  

ادب و شعور مثل عطره...ما واسه خودمون استفاده میکنیم ولی دیگران هم ازش لذت میبرن.
هر چی که هست خیلی بده.تازه دخترم چند روزی مریض شده بود مجبور بودم شیاف بزارم براش حالا دیگه بیشتر به ...

دختر من نمیذاره شیاف بذارم..چن بار گذاشتم بخاطر یبوستش.دیگه حتی نمیذاره زیاد بشورمش.میترسه

دختر من نمیذاره شیاف بذارم..چن بار گذاشتم بخاطر یبوستش.دیگه حتی نمیذاره زیاد بشورمش.میترسه

دختر من آنفولانزا گرفته بود یه هفته تب داشت بچم.خیییلی هم بد دارو میخوره یعنی اصلا نمیخوره همه رو بالا میاره،موقع شیاف گذاشتن اینقد گریه میکنه که نفسش میگیره و کبود میشه ولی خب من چاره دیگه ای ندارم ،خودمم دلم براش کبابه