سلام دوستان ...مدتیه که از لرزش دست رنج می برم...خیلی سخته ..کارای ریزو نمیتونم انجام بدم...وقتی استرس میگیرم چند برابر میشه...بخصوص وقتی دیگران بهم توجه کنن...نمیتونم ی لیوان آب دستم بگیرم!!کسی هست این مشکلو داشته باشه؟؟برای درمانش چیکار کردین؟؟خسته شدم از بس اینو اون مشکلمو بهم گفتن..آخه نمیدونم به بقیه چه مربوطه!!
راستش برام مهم نیست ..تازه رفتم پیش روانشناس باید از این ماه درمان و شروع کنم من حتی از مهمان پذیرای ...
جدا؟؟عزیزم شما بعد ازدواج اینجور شدی؟؟میدونین چیه !شاید خنده دار باشه ولی من بخاطر این قضیه از ازدواج و..میترسم..حوصله ندارم دیگه کسی بهم این موضوعو یادآوری کنه!جوری شده که وقتی با ی آدمی به مشکل میخورم اون آدم بیتربیت این مشکلو بهم یاداوری میکنه و مسخره میکنه...با تمام وجود دعا کردم کسی که فرد دیگری تمسخر میکنه به بدترین شکل ممکن این مشکل سرش بیاد!!
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
من رشتم عزیزم شما کجایی؟ اره گلم اصلا هم غصه نخوور...اعتماد به نفست هم بالا ببر...اصلا بهش فک ...
من تهرانم عزیزم...میدونی آدمهای حسود تو اجتماع وقتی ی موفقیتی ازم میدیدن این مشکلو بهم تیکه مینداختن!!دیگه به حرفاشون اهمیت نمیدم..ممنونم ازت دوست عزیز همیشه شاد و سلامت باشی