2777
2789
عنوان

لرزش دست

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 43 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بله هست ..منتاها وقتی چیزی دستم میگیرم مشهودتره!!

دقت کن لرزش ها مثل ارتعاش هستن یا لرزش دایره ای داره مچ دستت؟

نمیدونم چجوری توضیح بدم

دستات رو کشیده بگیر جلوت لرزش مثل بالا و پایین رفتنه یا چرخیدن؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
جدی شما هم داری؟؟علتش چیه؟؟برای درمانش اقدام کردی؟؟چه عکس‌العملی ازش تو اجتماع دیدی؟؟

راستش برام مهم نیست ..تازه رفتم پیش روانشناس باید از این ماه درمان و شروع کنم من حتی از مهمان پذیرایی نمیکنم مثل چای و میوه....و اینکه ناخن بچه هامم نمیتونم بگیرم شوهرم میگیره....کلا چندین سااااله که درگیرشم

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
من چند سال پیش دکتر ازم گرفت مشکلی نبود..فقط گفت ارثیه!!

MRI  هم انجام دادی؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

اگرم ارثی باشه موقع  استرس یا توجه بیشتر میشه   باید  کمتر  بهش فکر کنید   من چند سال پیش تصادف کردم  ی مدت از استرس لرزش دست داشتم  کنار داروهام   بادوم  زیاد خوردم   کمک  خوبی بود امتحان کنین

نه!!البته آدم زودجوشی هستم!!اما همیشه باهام این مشکل هست متاسفانه

پس باز هم من فكر ميكنم عصبيه و اينكه دوستمون درست گفتن متخصص نورولوژي ميتونه كمكتون كنه

ببينم گاهي كلرديازپوكسايد رو امتحان كردين؟؟؟

حتما به دكتر بگيد در صورت لزوم مصرف كنيد قرص خوبيه

نورولوژیست متخصص چیه عزیزم؟؟همون مغز و اعصابه؟؟

مغز و اعصاب برای آسیبهای مغز و ستون مهره هاس

نورولوژیست در واقع متخصص و جراحی هست که روی عملکرد مغز کار میکنه