سلام دوستان ...مدتیه که از لرزش دست رنج می برم...خیلی سخته ..کارای ریزو نمیتونم انجام بدم...وقتی استرس میگیرم چند برابر میشه...بخصوص وقتی دیگران بهم توجه کنن...نمیتونم ی لیوان آب دستم بگیرم!!کسی هست این مشکلو داشته باشه؟؟برای درمانش چیکار کردین؟؟خسته شدم از بس اینو اون مشکلمو بهم گفتن..آخه نمیدونم به بقیه چه مربوطه!!
دقت کن لرزش ها مثل ارتعاش هستن یا لرزش دایره ای داره مچ دستت؟
نمیدونم چجوری توضیح بدم
دستات رو کشیده بگیر جلوت لرزش مثل بالا و پایین رفتنه یا چرخیدن؟
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
جدی شما هم داری؟؟علتش چیه؟؟برای درمانش اقدام کردی؟؟چه عکسالعملی ازش تو اجتماع دیدی؟؟
راستش برام مهم نیست ..تازه رفتم پیش روانشناس باید از این ماه درمان و شروع کنم من حتی از مهمان پذیرایی نمیکنم مثل چای و میوه....و اینکه ناخن بچه هامم نمیتونم بگیرم شوهرم میگیره....کلا چندین سااااله که درگیرشم
من چند سال پیش دکتر ازم گرفت مشکلی نبود..فقط گفت ارثیه!!
MRI هم انجام دادی؟
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
اگرم ارثی باشه موقع استرس یا توجه بیشتر میشه باید کمتر بهش فکر کنید من چند سال پیش تصادف کردم ی مدت از استرس لرزش دست داشتم کنار داروهام بادوم زیاد خوردم کمک خوبی بود امتحان کنین
نورولوژیست در واقع متخصص و جراحی هست که روی عملکرد مغز کار میکنه