2777
2789
عنوان

لرزش دست

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 43 پست
راستش برام مهم نیست ..تازه رفتم پیش روانشناس باید از این ماه درمان و شروع کنم من حتی از مهمان پذیرای ...

جدا؟؟عزیزم شما بعد ازدواج اینجور شدی؟؟میدونین چیه !شاید خنده دار باشه ولی من بخاطر این قضیه از ازدواج و..میترسم..حوصله ندارم دیگه کسی بهم این موضوعو یادآوری کنه!جوری شده که وقتی با ی آدمی به مشکل میخورم اون آدم بی‌تربیت این مشکلو بهم یاداوری می‌کنه و مسخره می‌کنه...با تمام وجود دعا کردم کسی که فرد دیگری تمسخر می‌کنه به بدترین شکل ممکن این مشکل سرش بیاد!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جدا؟؟عزیزم شما بعد ازدواج اینجور شدی؟؟میدونین چیه !شاید خنده دار باشه ولی من بخاطر این قضیه از ازدوا ...

راستش قبل اذواج کمی داشتم خیلی کم ..بعد از ازدواج خیلی شدید شد...

عزیزم اتقدر حساس نبااااش...غصه نخور من اصلا برام مهم نیست..خودم گاهی اوقات خنده ام میگیره...😁😁😁 

ولی دکتر بری خوووب میشی..من برلی

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
راستش قبل اذواج کمی داشتم خیلی کم ..بعد از ازدواج خیلی شدید شد... عزیزم اتقدر حساس نبااااش...غصه نخ ...

راست میگی شاید من حساس شدم خیلی!!شما دکتر رفتی عزیزم؟؟تاثیر داشته؟اگه خوبشو سراغ داشتی ممنون میشم بتونم معرفی کنی

راست میگی شاید من حساس شدم خیلی!!شما دکتر رفتی عزیزم؟؟تاثیر داشته؟اگه خوبشو سراغ داشتی ممنون میشم بت ...

من رشتم عزیزم شما کجایی؟ 

اره گلم اصلا هم غصه نخوور...اعتماد به نفست هم بالا ببر...اصلا بهش فکر هم نکن...خوب هر کی یه مشکلی داره گلم

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....
من رشتم عزیزم شما کجایی؟  اره گلم اصلا هم غصه نخوور...اعتماد به نفست هم بالا ببر...اصلا بهش فک ...

من تهرانم عزیزم...می‌دونی آدمهای حسود تو اجتماع وقتی ی موفقیتی ازم میدیدن این مشکلو بهم تیکه مینداختن!!دیگه به حرفاش‌ون اهمیت نمی‌دم..ممنونم ازت دوست عزیز همیشه شاد و سلامت باشی