2777
2789
عنوان

سرطان....

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 74 پست
خدابيامرزتشون

ممنون عزیزم

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کجایی هستی  چله زیارت عاااشورا بگیر  گوگل بزن خیییلی عالیه ایت الله حق شناس گفتند****پ ...

مرسي عزيزم

اصفهانيم

من به دستانه خداخیره شدم معجزه کرد😍کاربر(@baharjoon94)دلم خیلی برات تنگ شده  
سوره یس و یا دعا توسل به مدت 40 روز یا نماز شب بمدت 40شب برات ارامش داره  زووودتر اقدام درمان ک ...

مرسي گلم ازراهنماييت حتمن انجامش ميدم

یه بازیگره به اسم اسماعیل شنگله

یه خانمی هم بود ننصف ریه شو برداشته بودن

گفت دکترا بمن گفتن ۶ ماه بیشتر زنده نیستی ولی انگار برای خودشون گفتن چون الان ۱۵ ساله زنده ام

میرفت کوه

تو ظرف مسی آب میخورد

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
مادر شوهرم هشت سال پیش س سینه داشت عمل کرد خوب بود تا اینکه از پارسال متاستاز کرد ب ریه بعد ب خیلی ج ...

در نهایت کسی قرار نیست تو این دنیا بمونه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

برو تاپیک زیر را سرچ کن بخون:

شاخ غول سرطان در حال شکستن است

اقدام کردید برای درمان     چند وقتهمتوجه شدین ج لطفااا

تقريبا يه ماهه متوجه شديم

اقدامم کرديم سه تاعمل انجام شده فعلا سلولاش متوقف شده احتمالش هس خدايي نکرده دوباره شروع بکارکنن 

یه بازیگره به اسم اسماعیل شنگله یه خانمی هم بود ننصف ریه شو برداشته بودن گفت دکترا بمن گفتن ۶ ماه ...

مرسي گلم بااين حرفي که بهم اميددادي