2777
2789
عنوان

سرطان....

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 74 پست
خب راستش😕😕 چجور بگم‌.‌..ما یکی از اشناهامون داشت متاسفانه فوت شد😔 ولی شما نگران نباشین همه که م ...

همه ما تو صف مرگ ایستادیم

یکی مثل شوهر زیبابروفه سالم و سرحال جاش جلوتر از محب اهری بود که ۱۸ سال با سرطان زندگی کرد

همین برای همه قابل تعمیمه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

اهاا دلم اروم شد  خوووبه که تحت درمانه نه انشا الله برنمیگرزده  روحیه اش رو نبازه وهمیشه خوشحالش کن خندوانه ببنه  بخنننده قران بخونه نماز شب بخوونه نماز ها ی قضاشو بخونه تا دلش ارروم بشه  هیچ عشقی از خداوند بالاتر نیست براش ارامش داره و با امام رضا   علیه السلام   صحبت کنه یا ببیرینش مشهد قم کربلا امامزاده وغیره

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهاا دلم اروم شد  خوووبه که تحت درمانه نه انشا الله برنمیگرزده  روحیه اش رو نبازه وهمیشه خ ...

عزيزم مشکل من اينه که خييييلي اعتقاداتش سست شده همش ميگه چرامن

من به دستانه خداخیره شدم معجزه کرد😍کاربر(@baharjoon94)دلم خیلی برات تنگ شده  

بالاخره بهش بگووو خیلیا سرطان دارن و به امید خداوند درمان شدن بعدم بگووو خداوند داره با این درد ازمایشت میکنه و تو باید در این امتحان 20بشی همین   بعدم خداوند کسی بیشتر دوس داره درد زیاد داره چون میخواد ازمایشش کنه ببنند چند مله هلاجه بقول معروف وبعضیا هم می بینیم همه چی دارن بعضیا شون بعضیا شون شاید خداوند انها ول کرده مث بچه ای که گریه میکنه و مادر میگه بیا گوشی بگیر ساکت باش الان بچه بنده هستش و    نقش مادر اینجا خداوند  عزیز دلم نذار اینجوری بشهد

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

ان شاءالله که شما درمان بشید من برای شفای شما یه حدیث کسا دلم میخوادبخونم مادربزرگم هفت سال با سرطان ...

واسه منم بخون حدیث کسا اگه وقت داشتی و هر وقت که تونستی 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
بالاخره بهش بگووو خیلیا سرطان دارن و به امید خداوند درمان شدن بعدم بگووو خداوند داره با این درد ازما ...

مرسي عزيزم خيلي بهم اميدواري دادي خداخيرت بده ☺☺☺☺

مادرشوهر خواهرم با شصت سال سن س خون گرفت چند مرحله پرتو درمانی شیمی درمانی الان ماشاالله سرحال و سالم.پدرشوهرمن.سرطان پروستات استیج۳ داشت چند بار تو مثانش امپول تزریق کردن اخرین بار جند روز پیش بود برای بررسی مججد رفت گفتن انگا  از س اثری نیست پدرشوهرم ۷۳ سالشه 

پسرم دنیامه
مادرشوهر خواهرم با شصت سال سن س خون گرفت چند مرحله پرتو درمانی شیمی درمانی الان ماشاالله سرحال و سال ...

مرسي گلم اين حرفات بهم اميدواري داد

واسه منم بخون حدیث کسا اگه وقت داشتی و هر وقت که تونستی 

😍به روی چشم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
😍به روی چشم

ممنون گلم 😘

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .