2777
2789
عنوان

سرطان....

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 74 پست
مادربزرگم هفت سال با سرطان ریه زندگی کرد وشیمی درمانی شد پیوند ریه برای ایشون خوب نبود وگرنه با پیون ...

خدارحمتشون کنه

من به دستانه خداخیره شدم معجزه کرد😍کاربر(@baharjoon94)دلم خیلی برات تنگ شده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه سلام جیگرم😂😂😍😍😍 نی نی سایتم دیگه مث روستا شده هر تاپیکی میری کلی اشنا میبینی😂😂😁❤

😄😄😄😄اره والا

اصلا من هر تاپیکی برم تو رو نبینماا کلی نگرانن میشم😢😔😔

خشگل سایت هستم😂😍+بازیگر آینده😄 امضایی چیزی میخای واسا ته صف😂😂😕
مرسي گلم ميدوني سخته واسه همه اخه يدفعه اين اتفاق افتادواقعا هيچکدوممون هيچوقت فکرشوهم ...

سخت كه هست ولي فقط خودت ميتوني به خودت كمك كني الان جواباي بقيرو بخوني روحيت خراب ميشه تو ميتوني رو خودت كار كني و تنتو سلامت كني

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
خدارحمتشون کنه

مادربزرگم زنده هست  اون یکی از اقوام بود که فوت شد 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
مرسي گلم ميدوني سخته واسه همه اخه يدفعه اين اتفاق افتادواقعا هيچکدوممون هيچوقت فکرشوهم ...

شوهرته 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
واي معذرت ميخوام خداحفظشون کنه

خواهش میکنم ایشالله که بیمارتون حالش خوب بشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

مادر شوهرم هشت سال پیش س سینه داشت عمل کرد خوب بود تا اینکه از پارسال متاستاز کرد ب ریه بعد ب خیلی جاها مثل کبد تو بیمارستان خصوصی و کلی هزینه تا یک تیر دوام آورد اما دیگه از پادراومد یک تیر امسال فوت شدش...البته بگم مال همه یکسان نیست خیلیام هستن خوب شدن اصلا روحیتونو نبازید بدن با بدن فرق میکنه متاستاز نده راحتتره یکم کارتون😔😚😚

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
مادر شوهرم هشت سال پیش س سینه داشت عمل کرد خوب بود تا اینکه از پارسال متاستاز کرد ب ریه بعد ب خیلی ج ...

خدابيامرزتشون

من به دستانه خداخیره شدم معجزه کرد😍کاربر(@baharjoon94)دلم خیلی برات تنگ شده