2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 35 پست
میگم قفل در خرابه درست نمیکنه چجوری برم بیرون میگ مستاجریم ارزش نداره  قفلو عوص کنه کلیدم برام ...

ساعت چند برمی گرده؟؟؟؟

یهساعت قبلش یرو

یا خودت کلید ساز بیار 

یاکلیدشو بگیر از روش بساز

فکر نکنم بیتر از 5تومنبشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوشمونم خرابه مجبور شدم پایین شیر جوراب ببندم هروقت میخوایم دوش بگیریم جورابو باز میکنم. زندگیم ب کجا کشیده. الان سقف ترکم برداره عین خیالش نیس. شوهراولم خیلی مسولیت پذیربود. مشهد پارسال زلزله اومد چنبار. طلاق گرفته بودیم باز میومد دم در ب مامانم میگفت بیاین بیرون تو کوچه. خونه نریزه رو سرتون. بعد مامانم میگفت نه میگفت حداقل فلانی ینی منو بفرست بیاد بیرون کاریش نشه. سوپرمن میخاست نجاتم بده. اون معتادو عصبی بود واس این جداشدم. ولی این یکی کلا تعطیله.آروم آروم اگ من بمیرم هم بازم نیگاه میکنه کلا بیخیال مطلق. 

متولد73؟ خب سنی نداری هنوز وقت داری منک32سالمه فقط چندسال دیگ میتونم بچه دار بشم. جوونیم داره تموم م ...

باور کن بخدا فقط شوهرتو نیس شوهر من که بااین سنه تابرسه به شوهرهای دیگه لجباز بودن مقصر بودنو زیربارنرفتن سرشون ب سنگ خوردن یکم سعی کن درستش کنی اگه فقط خانواده میخوای بچه بیار اونم میافته ب فکر زنو بچه ب مرور بابچه احتمالا درست شه ساید اللته