2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین مشکلات تورودارم یکم بدترشم اعصابم اززندگیم خورد شده سعی کردم فعلا بچه دارنشم منم دارم ادامه ...

متولد73؟ خب سنی نداری هنوز وقت داری منک32سالمه فقط چندسال دیگ میتونم بچه دار بشم. جوونیم داره تموم میشه.ن دلم درس میخاد ن کار. دلم ی خانواده میخواد مال خودم باشه. بچه شوهر. مشکل من اینه ک شوهرم لجبازه بتمام معنیه اگ بگی الان ب کمکت احتیاج دارم میره دنبال کار تفریح. میگی الان بیکارم میگ ن من کاردارم. کلا فقط چوب لای چرخه. اینجا خونمون اذیتم فشارآب کمه. ی خونه پیداکردیم زورش میاد یبار همت کنه کارای خونهذجدید بکنیم اسباب رو ببریم. هی خوابه یا سرکاره. اصلا معنی اولویت بندی نمیفهمه. حتی وقتی تو ی شغلی شکست خورد از قبل عین روز معلوم بود بهشم گفته بودم این کاربدرد نمیخوره مامانمم میگفت بدرد نمیخوره لج کرد شکست خورد باز اومدیم سرخونه اول. بعد میگ من کاریم ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه.امروزم میگفت اونکارم خوب بود چقد روداره شکست خورد بعدش گفت تو حقداشتی باز امروز خودش حرفشو پیش کشید گفت اونکارم خوب بود تو مخالفت کردی

اگر پشیمونی حتما جدا شو چون بدتر میشه بهتر نمیشه

ده ماهه ازدواج کردم بدون تحقیق شهردوره. باردوممه.اولیه پسرخالم بود بچه سال بودم. این غریبه تو سایت همسریابی. اصلا از پایه غلط بود ازدواجمون. ملاک مامانم چی بود میگفت تو تلگ رام ک میحرفیم همش لبم خندونه خب چون مسخره بازی درمیاورد.ب همین کشکی منو زور کرد بدون شناخت زنش بشم گفت دوماه تو تل گرام همو شناختین بسه😭😭😭😭

بدرد نمیخوره

دیگ نمیخام برگردم خونه مادرم چون دفعه قبل نذاشت برم سرکار یا درس بخونم هی گفت جامعه خرابه درسم خرج داره. الانم میدونم راهم نمیده. باید پس اندازکنم اندازه رهن ی خونه بعد جدابشم. ب شوهرم میگم مهرمو میخام چون لازم دارم میخام مستقل بشم میگ کارمو ول میکنم تا دادگاه واسم کمترین قسط بزنه بعد میرم سرکار دوباره. بهش امروز گفتم دیدی الکی نماز میخونی مومن نیستی میگ مومن باید زیرک باشه اینک کلاه برداریه😢

کارگر بگیر پولشو بده بسوزه ایش ایش افاده ها طبق طبق

حالا شهرشون حتی اتوبوسم نداره ی چادرفروشی بیشتر نداشت رفتم دوسه تا مدل بیشتر نداشت بعد قدمنم نداشت. 165.اینارو بهم نگفت روز اول. خونشونم سوسک بزرگ داره شبا میومد روم 😨😨🤢کلاس گذاشتنشون زوره واسم😞

اگر شراطت انقد بده و خونه مادرت اذیتی همونجا بمون ولی پول جمع کن بعدش اینکه دنبال شادی با شوهرت ...

میگم قفل در خرابه درست نمیکنه چجوری برم بیرون میگ مستاجریم ارزش نداره  قفلو عوص کنه کلیدم برام نمیزنه