2777
2789
عنوان

دلم گرفته

220 بازدید | 35 پست

بچه ها خیلی دلم گرفته با شوهرمم چندروزه هی دعواداریم حالم خیلی بده.هربرنامه ریزی میکنم عقب میفتم شوهرم همکاری نمیکنه زبونی میگه باشه و دنبال آرزوها و اهداف خودشه. خیلی حالم بده کلی از زندگی عقب افتادم چکارکنم انقد خودخواه نباشه. میگ تو اگ نبودی الان من داشتم دکترامو میگرفتم زبان انگلیسی کارمیکردم. فقط ده ماهه ازدواج کردیم انگار من مانعشم خب ازدواج نمیکرد حالاک کرد باید مسولیت قبول کنه. حتی واس ی اسباب کشی هم باید نازشو بکشم همکاری کنه. میگ مگ من کارگرم حمال توام. باید با ی کارگر ازدواج میکردی. ی ارشد داره انگار کل ایران بیسوادن فقط این درس خوندست. چکارکنم دارم دق میکنم از تنهایی

اوووووو بگو چقد بخودت مینازی .پیاده شو باهم بریم بابا ندید پدید

بهش میگم واسم وقت نمیذاری میگ پس اون مردایی ک میرن ی شهردیگ کارکردن چی. زناشون تحمل میکنن یا اون استاد دانشگاهمون ک تا دوازده شب دنبال تحقیقه خوش بحالش. میگم خب آدم با آدم فرق داره. حداقل بریم خونه خودمون دلبازتر باشه یا ی بچه داشته باشم سرم گرم بشه تو برو دنبال اهدافت. قبل عقد فقط گفت دوسداره دوتایی زبان کارکنیم دیگ نگفت هدف زندگیش این چیزاست کار پول زبان تحقیق دکترا پیشرفت. با زندگی مجردی هم میتونست بره دنبال اینکارا. چرامنو بدبخت کرد اخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا میگم واس خونه جدید اینجاشو درستذکنیم اونجاش رنگ کنیم یا کاغذ دیواری میگ مگ من کارگر توام. پزو. مهرش از دلم رفته بیرون. کاش زن ی بیسواد میشدم ولی آدم بود همراه بود باهم زندگیمونو میساختیم

بهش میگم واسم وقت نمیذاری میگ پس اون مردایی ک میرن ی شهردیگ کارکردن چی. زناشون تحمل میکنن یا اون است ...

بگو اول ب این چیزا فکرمیکردی بعد ازدواج میکردی .تو دنیای مجردیه خودشه هنوز .

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
بگو اول ب این چیزا فکرمیکردی بعد ازدواج میکردی .تو دنیای مجردیه خودشه هنوز .

میگفت عاشق بچه هاست منم فک کردم منظورش بچه دارشدنه دیگ. حالا تو حسرت بچه موندم آقا خودش مث بچه هاست من باید بزرگش کنم انگار. من دلم خانوادهذو بچه میخاست ی شوهرک صبح بره عصربیاد نهار بخوریم. با بچه هامون بازی کنه. شب بریم بیرون. همه اینا واسم شده حسرت. الانک فهمیدم چقد بیخیاله عمرا بچه نمیخوام. چون کوچکترین کمکی نمیکنه.الان دوشیفت کاربرداشته یا سرکاره یا میاد میخوابه اعتراضم میکنم میگ همینم نمیاما. میرم خوابگاه میگیرما.فقط پول درآوردن واسش مهمه بخدا من ازش حتی ی هزارتومنم نمیگیرم یا داره قسط وام مال چندسال قبل ازدواجه رو میده یا جمع میکنه. 32سالمه پس کی مادربشم اخه😭

ای وای . چقد طرز فکرش اشتباهه . با این چیزایی ک گفتی هیچکار نمیشع کرد چون مدلشه طرز فکرشه متاسفانه . مگه بچه دارشی سرگرم شی بشرطی که توقع نداشته باشی کمک کنه .بدونی خودتیو و بچت .حداقل از تنهایی در میای

مرد خوب .. مردیه که هنوز لو نرفته!
ای وای . چقد طرز فکرش اشتباهه . با این چیزایی ک گفتی هیچکار نمیشع کرد چون مدلشه طرز فکرشه متاسفانه . ...

شهرغریب چجوری دووم بیارم. میخام جداشم ولی دودلم. بچم نمیخام ازش یکی مث خودش میشه بیمسولیت و خودخواه. الگوی شوهرم خواهرشه ی خواهرچهل ساله مجرد داره کارمنده. میشست پیش همون از آرمانها و اهدافشون میگفتن ن اینک میاد داماد میشه منم وصل کرده بخودش بخدا الان دوماهه ازخونه بیرون نیومدم اونک سرکاره من کجا برم. فقط عمرم الکی داره تباه میشه

ای بابا چ بد . اگ میتونی جدا شو پس

تو فکر همینم. اصلا هدف زندگیمون باهم فرق داره میگ میخام ب بالابالاها برسم 35سال نرسید ن خونه داره ن ماشین بعد میگ میخوام رییس جمهور بشم😕

ای بابا چ بد . اگ میتونی جدا شو پس

تو فکر همینم. اصلا هدف زندگیمون باهم فرق داره میگ میخام ب بالابالاها برسم 35سال نرسید ن خونه داره ن ماشین بعد میگ میخوام رییس جمهور بشم😕خب موقع مجردی ی مقدار ب اهدافش میرسید بعد ازدواج میکرد ن اینک الان همه فشار رو منه اجاره خونه رو دارم از پس اندازم میدم ایشون راحت باشن. میگم نمیدما میگ میبرمت تو خونه بابام تو اتاق زندگی کن خواهرمجردشو کجای دلم بذارم لباسشویی خرابشون آب خونهشون فشارنداره حموم بری چی. کلا خانوادگی بیخیالن اینا

منم همین مشکلات تورودارم یکم بدترشم اعصابم اززندگیم خورد شده سعی کردم فعلا بچه دارنشم منم دارم ادامه تحصیل میدم کلاس میرم میخوام خودمو سرگرم کنم اخه طلاق لباس که نیس بگی بستمه نمیخوامش اینو مامانم گفت منم گفتم دنبال اهداف خودم میرم منتظر اون نمیشم تا ببینم درست میشه اگه سنجیدم هیچ دردیم نخورده اون وقت طلاق فعلا ب فکر خودمم فقط

کارگر بگیر پولشو بده بسوزه ایش ایش افاده ها طبق طبق

هیشکدوم از اخلاقهامون بهم نمیخوره دوتا آدم شدیدا متفاوتیم این مامانم هی گفت سنت میره بالا نیومد حتی ی تحقیق شهرستان اونا. ازبس هول بود.