2777
2789
عنوان

شوره سر

| مشاهده متن کامل بحث + 8227 بازدید | 48 پست
استارتر جان با اجازه ات يه سوال!!    

راحت باش گلم

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...

من تازه عضو شدم ميخواستم ببينم اگه من عكس بزارم نكنه بقيه عكسام خودبه خود بيان تو پروفايل چون اقامون حساسه ميترسم وإلا اولين باره من مجازي ميام چون سه بار عكس گذاشتم تاييد نشد گفتم ببينم همچين چيزي ميشه؟؟؟؟

نخندين بهم ها

نه من آنم كه تو داني...نه تو آني كه هماني...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من انقد سرم شوره داشت به موهام دست میزدم عین برف میبارید شامپو کلیر خریدم خوب خوب شد

به من نساخت .

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
من تازه عضو شدم ميخواستم ببينم اگه من عكس بزارم نكنه بقيه عكسام خودبه خود بيان تو پروفايل چون اقامون ...

نه دیگه وقتی یه عکس بزاری همون عکس تو پروفایلت میاد

منم داشتم ولی چون خودم کارم دارو هستش گفتم شاید بتونم به کسی که این مشکل رو داره کمک کنم شوره چرب م ...

واسه من چرب مقاومه فقط تو سرمه پایین نمیریزه

شامپو کتوکونازول رو امتحان کن شوره و خارش رو نابود میکنه آگاهی کامل دارم که بهت معرفیش میکنم عالیه

باشه مرسسسی عزیزم

بعدشم تاپيك و چطور بزنم شرمنده ها

اون بالا نوشته+تاپیک اونو بزن 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792