zizigolo69 مدیر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 1207 عنوان شوره سر | مشاهده متن کامل بحث + 8227 بازدید | 48 پست سلام.خانومای گل کسی راه حلی واسه شوره سر داره؟؟؟همه جور شامپو ضد شوره هم استفاده کردم ولی بدتر شده که بهتر نشده.... کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند... 1397/11/07 | 16:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizigolo69 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 1207 استارتر جان با اجازه ات يه سوال!! راحت باش گلم کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
elikaramel عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 194 من تازه عضو شدم ميخواستم ببينم اگه من عكس بزارم نكنه بقيه عكسام خودبه خود بيان تو پروفايل چون اقامون حساسه ميترسم وإلا اولين باره من مجازي ميام چون سه بار عكس گذاشتم تاييد نشد گفتم ببينم همچين چيزي ميشه؟؟؟؟ نخندين بهم ها نه من آنم كه تو داني...نه تو آني كه هماني...
zizigolo69 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 1207 من انقد سرم شوره داشت به موهام دست میزدم عین برف میبارید شامپو کلیر خریدم خوب خوب شد به من نساخت . کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
zizigolo69 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 1207 من تازه عضو شدم ميخواستم ببينم اگه من عكس بزارم نكنه بقيه عكسام خودبه خود بيان تو پروفايل چون اقامون ... نه دیگه وقتی یه عکس بزاری همون عکس تو پروفایلت میاد کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
هستی7280 عضویت: 1396/09/13 تعداد پست: 2383 به من نساخت . شامپو کتوکونازول رو امتحان کن شوره و خارش رو نابود میکنه آگاهی کامل دارم که بهت معرفیش میکنم عالیه
elikaramel عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 194 نه دیگه وقتی یه عکس بزاری همون عکس تو پروفایلت میاد أهان مرسي خانومي نه من آنم كه تو داني...نه تو آني كه هماني...
zizigolo69 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 1207 منم داشتم ولی چون خودم کارم دارو هستش گفتم شاید بتونم به کسی که این مشکل رو داره کمک کنم شوره چرب م ... واسه من چرب مقاومه فقط تو سرمه پایین نمیریزه کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
elikaramel عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 194 نه دیگه وقتی یه عکس بزاری همون عکس تو پروفایلت میاد بعدشم تاپيك و چطور بزنم شرمنده ها نه من آنم كه تو داني...نه تو آني كه هماني...
zizigolo69 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 1207 شامپو کتوکونازول رو امتحان کن شوره و خارش رو نابود میکنه آگاهی کامل دارم که بهت معرفیش میکنم عالیه باشه مرسسسی عزیزم کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
zizigolo69 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 1207 بعدشم تاپيك و چطور بزنم شرمنده ها کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
zizigolo69 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 1207 بعدشم تاپيك و چطور بزنم شرمنده ها اون بالا نوشته+تاپیک اونو بزن کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
saharhoseini عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 101 دوستان وارد كانال من بشيد فروش انواع تابلوهاي كوچه خيابوني اين ادرس ايدي تلگرامه خوشحال ميشم وارد شيد@kocheh_khiyaban
saharhoseini عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 101 دوستان وارد كانال من بشيد فروش انواع تابلوهاي كوچه خيابوني اين ادرس ايدي تلگرامه خوشحال ميشم وارد شيدhttps://t.me/kocheh_khiyaban