2777
2789
عنوان

کسی با اسپرم اهدایی باردار شده؟

98144 بازدید | 316 پست

سلام بچها. کسی هست که که تجربه بارداری با اسپرم اهدایی داشته باشه؟ یا کسیو بشناسه که این تجربه رو داره؟

میخاستم مراحلش رو بدونم و اینکه چه اژلاعاتی از فرد اهدا کننده بهتون میدن؟ میشه عکسش رو دید؟ 

من شوهرم آزواسپرمه و تصمیم داریم اسپرم اهدایی بگیریم. لطفا اگه تجربه یا اطلاعاتی دارین بگین.🙏🏻

**نیاین بگین مگه میشه؟ اینکه حرومه، .. از پرورشگاه بیار…

ممنون❤️

من همین الان داشتم تو یه تاپیک دیگه توضیح میدادم

من خودم مشکلی نداشتم ولی همسرم آزو بود

بیمارستان خصوصی هم بود ولی گفتن باید اهدای جنین بگیرید چون اهدای اسپرم مشکل شرعی داره انجام نمیدیم.

ولی ما جنین گرفتیم هیچ اطلاعاتی رد و بدل نکردن

نمیشه اینکار رو کرد

من فقط مدارک واسه بیمه تکمیلی گرفتم تنها چیزی که دستم اومد این بود اسم اون خانوم مریم بود

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه میگرین این زوجا ؟ چقدر معمولا میگیرن؟

بله علاوه بر پول داروها و سونو ها

یه مبلغی بهشون میدن

یادم نیست من سال ۹۵ اینکار رو کردم

اسپرم اهدایی قانونی نیست اما اسپرم و تخمک لقاح یافته از یه زوج اهدا کننده میتونید بگیرید و در رحم شم ...

من شنیدم تو یه سری مراکز انجام میدن و یه سری جاها نمیدن.  خیلیها هم اهدای اسپرم میکنن تو ایران پس اون اسپرما برای چیه🤔🤔

من شنیدم تو یه سری مراکز انجام میدن و یه سری جاها نمیدن.  خیلیها هم اهدای اسپرم میکنن تو ...

اسپرم اهدایی  حرامه اصلن چون زن شوهر دار بدون خواندن صیغه محرمیت اسپرم مرد دیگه ای رو بدن فکر کنم فقط جنین بدن از ی زن و مرد جنین که اماده بشه وارد رحم شما میکنن اسپرم اهدایی نگیرین مشکل شرعی داره فردا اون بچه چی میشه 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
اسپرم اهدایی  حرامه اصلن چون زن شوهر دار بدون خواندن صیغه محرمیت اسپرم مرد دیگه ای رو بدن فکر ک ...

دوست عزیز  تو توضیحات تاپیکم خواهش کردم نیاین نظرات شخصی و مذهبیتون رو بگین . اگه تجربه ای در مورد پروسه انجام دادنش دارین ممنون میشم به اشتراک بزارین.  نظرات و عقاید شخصی ادما باهم فرق میکنه. 

اسپرم اهدایی قانونی نیست اما اسپرم و تخمک لقاح یافته از یه زوج اهدا کننده میتونید بگیرید و در رحم شم ...

من خیلی تو تاپیکهای  نی نی سایت هم دیدم در مورد اسپرم اهدایی. شوهرم میگه حتما دوست داره نصف بچه از خودمون باشه. یعنی قبلا قانونی بوده الان قانون عوض شده؟😔

همه ی راه ها رو رفتین؟! از شوهرتون مطمئن هستین که بعدا نسبت به بچه حس بدی پیدا نمیکنه ؟

والا به اصرار خودش میخام اینکارو کنم وگرنه خودم خیلی هم  تمایل ندارم. اره هیچ راه دیگه ای نیست فقط یا هدای جنین یا اهدای اسپرم. که با جنین خود شوهرم موافق نیست

خیلی تو نوبت موندین برای جنین؟ 

نه همون موقع که رفتیم دو ماه واسه امادگی بود که سونو و دارو دادن بعدش ای وی اف کردن

عزیزم سلام.من خیلیارو دیدم با اسپرم اهدایی ولی تو مراکز خصوصیباردار شدن.و ی سری ازمایشای زیاد از اون فرد میگیرن ک مشخص بشه مریضی چیزی مشکل ژنتیکی نداره.اگه هزینشک دارین برید مراکز خیلی خصوصی تا چهره هم شبیه همسرتون پیدا کنن.عزیزم منم همسرم ازو اسپرمه.شما دکترا نگفتن علت اینکه ازو اسپرمه چیه هورموناش نرمال بود یا پایین آزمایش ژنتیکش سالم بود یا نه