2777
2789
عنوان

کسی با اسپرم اهدایی باردار شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 98414 بازدید | 320 پست
من همین الان داشتم تو یه تاپیک دیگه توضیح میدادم من خودم مشکلی نداشتم ولی همسرم آزو بود بیمارستان ...

سلام ميشه بپرسم كدوم مركز و كدوم شهر؟ مدارك به من نميدن برا ببمه هر بار انتقالم كلي هزينه اش ميشه

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ميشه بپرسم كدوم مركز و كدوم شهر؟ مدارك به من نميدن برا ببمه هر بار انتقالم كلي هزينه اش ميشه

من بیمارستان پارسیان تو سعادت آباد تهران

چرا نامه واسه بیمه تکمیلی میدن

واسه سونو های خودتون

واسه داروهای خودتون

واسه عمل ای وی اف

واسه همه چی نامه ی بیمه تکمیلی میدن

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

عزیزم من با یک تیم پزشکی خانم دکتر آتوسا کریمی و خانم محرابی عزیزم که خیلی به من کمک کردن بعد از هفت سال ناباروری من صاحب  دو فرزند از طریق تخمک  اهدایی شدم خیلی مراکز رفته بودم ولی همه فقط ازم پول گرفتن و کاری انجام ندادن 

09129677968

09379054912

خانم محرابی

ناباروری مادران امیدوار

در زمینه های: اهدا تخمک، اهدا جنین،اهدا اسپرم، رحم اجاره، تعیین جنسیت از طریق IVFو IUI. با بهترین فوق متخصص نازایی و با مدیریت و مشاوره خانم محرابی

همراه با ویزیت آنلاین

شماره تماس:  ۰۹۱۲۹۶۷۷۹۶۸

واتساپ:۰۹۳۷۹۰۵۴۹۱۲

عزیز من یه راهکاری از طب سنتی تو این حوزه بگم فقط با چهل روز انجام دادنش واقعا نتیجه بگیرید اگر نگرفتید به من هر چه میخواید بگید!

میخواید نسخه آزواسپرمی تو طب سنتی رو بگم؟

آسون و کاربردی 🌺

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

تخمک اهدایی قانونیه ولی اسپرم نه ! اصلا نمیتونم بپذیرم چنین قانونی رو.چه قانونایی میذارن آقایون به نفع خودشون.

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده
2790
2778
2791
2779
2792