2777
2789
عنوان

غلط املایی

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 69 پست
این برای خیلیا ممکنه اشتباه تایپی باشه بعضی حروف کنار همن و ناخنمون دراز و ... واه واه واه

خب قبل فرستادن یه دور بخونه ببینه خودش فهمیده چی نوشته؟!!! من گاهی میفرستم ولی فقط یه غلط ببینم میرم از گزینه ویرایش استفاده میکنم. 

گذشته نگذشته
این برای خیلیا ممکنه اشتباه تایپی باشه بعضی حروف کنار همن و ناخنمون دراز و ... واه واه واه

من ناخنم کوتاه باشه نمی تونم تایپ کنم. احساس می کنم انگشتم کچل شده. به اون میزان فشار عادت کردم. ناخنم که می شکنه کم فشار می دم و حرف تایپ نمی شه.  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیبز عزیز نام کاربریت اذیتت نمیکنه؟ نه!!! ولی مغز ما رو رگ به رگ میکنه سرمون.توکارخودمون.باش# ه

عزیزم چیزی رو میگیم شخصیه و سرمون تو کار خودمون باشه که به ما ربطی نداره اما این در معرض دید بقیه اس و می نویسیم که مخاطب بخونه پس به دیگران مربوطه 

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
عزيزم گاهي آدم يادش ميره شما هم اينو در نظر بگير من فقط تو اينجا تايپ فارسي دارم . سالهاست اصلا فار ...

اگر ایران زندگی نمیکنید قابل قبوله. اما اگر ایران هستید حتما کتابهایی که مطالعه میکنید به زبان فارسیه پس چشمتون آشناست.  

فعلا بی امضا
کسی که غلط املایی داره، یعنی مطالعه نداره. ما اینجا اتم نمیشکافیم. حرفای روزمره میزنیم.  کسی که ...

نه چندتا دکتر میخوای نشونت بدم الان بچه هاشون چی شدن و چندتا بیسواد که بچه هاشون افتخار جامعه هستن.تو حالت کلی حرفتون درسته فقط. وگرنه تحصیل کرده بیسواد و کسی که در روز ده تا کتاب میخونه هیچی نمیدونه زیاد داریم

خوش اومدی عشق مامان😍👪.خداااایاااشکرررت❤.الهی دامن همه منتظراسبزشه🙏😍
خب قبل فرستادن یه دور بخونه ببینه خودش فهمیده چی نوشته؟!!! من گاهی میفرستم ولی فقط یه غلط ببینم میرم ...

منم ویرایش میکنم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
با غلط املایی کاری ندارم ولی    آخایی   داغونم کرد اصلا رگ به رگ شدم🥴🥴🥴

نوشته بود دلم آخاییمو میخواست 

من فکر کردم آخاییمو غذاست

بدو بدو رفتم ببینم چیه که نخوردم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلام عزيزم تاپيك هاي كودك رو كلا پاك نميكنم هر سه هستند . خوشحالم مفيد بوده ♥️♥️😘

ممنون گلم❤️😍❤️😍❤️

اره خیلی مفیده واسه منی که هیچی بلد نیستم بازم ممنون خدا خیرت بده🙏🙏

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               
من ناخنم کوتاه باشه نمی تونم تایپ کنم. احساس می کنم انگشتم کچل شده. به اون میزان فشار عادت کردم. ناخ ...

اره منم با ناخن کوتاه همش حروف بغلیو لمس میکنم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
کار درستی میکنی. دیگه اینکه غلط املاییه. خیلی ها حتی صحبت کردن عادیشونم پر از مشکله و عین خیالشونم ن ...

این بلریان یادته ؟

گفته بود اتمی هست یا بلریان

روم نشد بگم بمب اتم خود این بلریان شماست چرنوبیل اداتو درمیاره

نوشته بود دلم آخاییمو میخواست  من فکر کردم آخاییمو غذاست بدو بدو رفتم ببینم چیه که نخوردم&nbs ...

احتمالا خواسته لوس حرف بزنه و خودشو لوس کنه چندش اوره این مدل حرف زدنا خدایی

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
نه چندتا دکتر میخوای نشونت بدم الان بچه هاشون چی شدن و چندتا بیسواد که بچه هاشون افتخار جامعه هستن.ت ...

تحصیل کرده و آدم اهل مطالعه کم نداریم. شما مثال نقض میارید.  درحالی که کلیت قضیه واقعا اینه که افراد آگاه،  فرزندان بهتری تربیت میکنند.  قطعا کسی که اهل مطالعه کتابهای زرد باشه میتونه شاهد ادعای شما باشه که کتاب خوندن کمکی برای تربیت فرزند نمیکنه. 

فعلا بی امضا
فیبز عزیز نام کاربریت اذیتت نمیکنه؟ نه!!! ولی مغز ما رو رگ به رگ میکنه سرمون.توکارخودمون.باش# ه

البته فرهنگ و ادب فارسی جزو کار خودتون حساب نمیشه 

داره چون هم نشانه ی سواد کمه و هم اینکه این اشتباهات هی رواج پیدا میکنه و نسل به نسل بی سوادی منتقل ...

حرف من چیز دیگه ای هستش نه صرفا غلط املائی😊

خوش اومدی عشق مامان😍👪.خداااایاااشکرررت❤.الهی دامن همه منتظراسبزشه🙏😍
نوشته بود دلم آخاییمو میخواست  من فکر کردم آخاییمو غذاست بدو بدو رفتم ببینم چیه که نخوردم&nbs ...

وااای خدا نکشت😂😂😂😂😂😂😂

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________