2777
2789
عنوان

غلط املایی

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 69 پست
با غلط املایی کاری ندارم ولی اخایی داغونم کرد اصلا رگ به رگ شدم🥴🥴🥴

آره.  اون که منم رگ به رگ کرد.  فکر میکنم بیشتر خواست بگه هم آرایشگره و هم کابینت سازی بلده. 

فعلا بی امضا

واقعا بعضی وقتا به سوادشون شک میکنم اخه مشخصه اشتباه تایپی نیست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا می گن گیر ندین...ولی نمی شه واقعا. وقتی گیر نمی دیم روز به روز بیشتر و شدید تر می شه. چشما به این اشتباها عادت می کنن. دیگه درست و غلط رو از هم تشخیص نمی دن. فردا یه جایی مجبور می شین یه نامه ی رسمی بنویسین، آبروتون می ره خب. 

اصلا هم برام قابل باور نیست که طرف درستشو بلده ولی از روی تنبلی غلط می نویسه! مثلا اصلا رو بنویسیم اثلا...چه ربطی به تنبلی داره. درست بنویس!  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

نه بابا تند تایپ کردن ممکنه حرفای کنار هم اشتباه بشن نه دوتا حرف که دو طرف مختلف کیبورد هستن بعضی غلطها واقعا زشته دیگه انگار طرف بی سواده

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
عزيزم گاهي آدم يادش ميره شما هم اينو در نظر بگير من فقط تو اينجا تايپ فارسي دارم . سالهاست اصلا فار ...

سلام عزیزم تاپیکت خیلی خوبه میشه خواهش کنم پاکش نکنی❤️❤️❤️❤️

همونی که دستور غذاها واسه نوزاد هست

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               
آره.  اون که منم رگ به رگ کرد.  فکر میکنم بیشتر خواست بگه هم آرایشگره و هم کابینت سازی بلد ...

اره واقعا😂😂😂😂

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               
سلام عزیزم تاپیکت خیلی خوبه میشه خواهش کنم پاکش نکنی❤️❤️❤️❤️ همونی که دستور غذاها واسه نوزاد هست

سلام عزيزم تاپيك هاي كودك رو كلا پاك نميكنم هر سه هستند .

خوشحالم مفيد بوده ♥️♥️😘

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
بنظرم غلط املائی هیچ ارتباطی به تربیت بچه هامون در اینده نداره.😑.

کسی که غلط املایی داره، یعنی مطالعه نداره. ما اینجا اتم نمیشکافیم. حرفای روزمره میزنیم.  کسی که حتی نحوه ی نوشتن مکالمات روزمره رو هم ندونه، دیگه معلومه خیلی مطالعه ش کمه. مطالعه پایینم رابطه داره با آگاهی کم. آگاهی کم هم........  

فعلا بی امضا
بعضیا می گن گیر ندین...ولی نمی شه واقعا. وقتی گیر نمی دیم روز به روز بیشتر و شدید تر می شه. چشما به ...

این برای خیلیا ممکنه اشتباه تایپی باشه

بعضی حروف کنار همن و ناخنمون دراز و ... واه واه واه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
بنظرم غلط املائی هیچ ارتباطی به تربیت بچه هامون در اینده نداره.😑.

داره چون هم نشانه ی سواد کمه و هم اینکه این اشتباهات هی رواج پیدا میکنه و نسل به نسل بی سوادی منتقل میشه

سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
من بیشتر کامنت هام غلط املایی گرفتنه😁😁

کار درستی میکنی. دیگه اینکه غلط املاییه. خیلی ها حتی صحبت کردن عادیشونم پر از مشکله و عین خیالشونم نیست. صحبونه. قلف.  بلریان 

فعلا بی امضا