واقعا بعضی وقتا به سوادشون شک میکنم اخه مشخصه اشتباه تایپی نیست
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بعضیا می گن گیر ندین...ولی نمی شه واقعا. وقتی گیر نمی دیم روز به روز بیشتر و شدید تر می شه. چشما به این اشتباها عادت می کنن. دیگه درست و غلط رو از هم تشخیص نمی دن. فردا یه جایی مجبور می شین یه نامه ی رسمی بنویسین، آبروتون می ره خب.
اصلا هم برام قابل باور نیست که طرف درستشو بلده ولی از روی تنبلی غلط می نویسه! مثلا اصلا رو بنویسیم اثلا...چه ربطی به تنبلی داره. درست بنویس!
به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای منه پس_________________بکش کنار____________________
آره. اون که منم رگ به رگ کرد. فکر میکنم بیشتر خواست بگه هم آرایشگره و هم کابینت سازی بلد ...
اره واقعا😂😂😂😂
به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای منه پس_________________بکش کنار____________________
بنظرم غلط املائی هیچ ارتباطی به تربیت بچه هامون در اینده نداره.😑.
کسی که غلط املایی داره، یعنی مطالعه نداره. ما اینجا اتم نمیشکافیم. حرفای روزمره میزنیم. کسی که حتی نحوه ی نوشتن مکالمات روزمره رو هم ندونه، دیگه معلومه خیلی مطالعه ش کمه. مطالعه پایینم رابطه داره با آگاهی کم. آگاهی کم هم........
بعضیا می گن گیر ندین...ولی نمی شه واقعا. وقتی گیر نمی دیم روز به روز بیشتر و شدید تر می شه. چشما به ...
این برای خیلیا ممکنه اشتباه تایپی باشه
بعضی حروف کنار همن و ناخنمون دراز و ... واه واه واه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔