یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم چیزی رو میگیم شخصیه و سرمون تو کار خودمون باشه که به ما ربطی نداره اما این در معرض دید بقیه اس ...
ببین دوست عزیز شاید بنده خدایی سطح تحصیلاتش در حد پایینه اما خب دل داره از تنهایی به اینجا پناه میاره اینجا همه رده های سنی وجود دارن حتی خانمایی رو که چهل پنجاه سالشونه خب طبیعتا مشکل تایپ و اینجور چیزا بعید نیست سختگیر نباشیم سطح تحصیلات ربطی به شعور نداره
[QUOTE=80690103]تحصیل کرده و آدم اهل مطالعه کم نداریم. شما مثال نقض میارید. درحالی که کلیت قضیه واقعا اینه که ...[/QUOTE
😊بله شما درست میگی.منم منظورم این نبوده که هرکی درس خونده بچشو درست تربیت نکرده و بلعکس.شما یه غلط املائی رو برای تربیت بچه درنظر گرفتی شاید منظورمو خوب نرسوندم هستن کسایی که سواد چندانی ندارن ولی بچه هاشونو جوری تربیت کردن که زبانزد همه هستن.مخالف حرف شما نیستم امیدوارم متوجه شده باشید☺
خوش اومدی عشق مامان😍👪.خداااایاااشکرررت❤.الهی دامن همه منتظراسبزشه🙏😍
ببین دوست عزیز شاید بنده خدایی سطح تحصیلاتش در حد پایینه اما خب دل داره از تنهایی به اینجا پناه میار ...
خیلی بده که یه خانم جوان تو این دوره زمونه در حد خوندن و نوشتن سواد نداشته باشه نوشتن حرف دلشون احتیاج به سواد کلاس اول ابتدایی داره جالب اینه که همه اینجا میگن ما تحصیلات فلان داریم و خیلی خودشونو فهمیده می دونن و وقتی میگیم چرا تو کودکی ازدواج کردی میگن ما اندازه ی یه چهل ساله تو دوازده سالگی میفهمیدیم و تحصیلاتمونم ادامه دادیم و.... این همه ادعا با نداشتن سواد خوندن و نوشتن به نظرت یکم منافات نداره?
سی سالگی مثل ساعت سه بعد از ظهره واسه هر کاری هم زوده هم دیر
غلط املایی از این جهت بده که نشون میده طرف اهل کتاب خوندن و مطالعه نیست واقعا
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
زندگیه غلطه. زمانی ه کسره رو اضافه کنید که بخواین به جای کلمه "هست" استفاده کنید. این چه وضع ...
😁😁😁لایک
چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
چرا چون که از افرادی که به احتمال زیاد سطح سوادشون کمه دفاع کردم ؟ترجیح میدم بی فرهنگ باشم اما دل نش ...
منظورشون این نبود که خدای ناکرده شما بی فرهنگ هستین. می خواستن بگن که این مورد به ادبیات و فرهنگ ایران زمین مربوط میشه و در نتیجه یک مسئله عمومی هست
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
چرا چون که از افرادی که به احتمال زیاد سطح سوادشون کمه دفاع کردم ؟ترجیح میدم بی فرهنگ باشم اما دل نش ...
سطح سواد حداقلی اینجا سیکله. این موضوع که کسی مطالعه کنه هزینه ای نداره ولی قطعا هزینه مطالعه نکردن خیلی بیشتره. گاهی تلنگر لازمه که بعضیا کمتر خسارت ببینن.