اخ دلم میخواد الان میتونستم میرفتم حرم امام رضا کنار پنجره فولاد مینشستم . مشبک های پنجره رو محکم میگرفتم و بعد های های گریه میکردم . تمام درد دلم را به امام رضا میگفتم . اینقده مینشستم و گریه میکردم تا بتونم دوباره خود واقعیمو پیدا کنم .
زندگی داره به ما لبخنــــــــــــــــــــــــــــــــد میزنه
من مشهدیم اما ساکن تهران از خونه بابام تا حرم یک اتوبوس بود جلوی حرم ترمز از خونم که بیرون میاومدی تا گنبد رو ببینی دو تا سه دقیقه! دلم که میگرفت پنج سال پیش خرجش پنجاه تا تک تومن بود تا برسم تو صحنش اینجا که دلم میگیره چشمام رو میبندم و خودم رو تو اتوبوس میبینم که دارم میرم حرمش با این حال خدا رو شکر سالی چند بار میطلبتمون
وااااااااااااااای فاطمه جان چقدر از نوشته ات خوشم اومد: "راستش به نظر من همونجوری که لباس و غذا برا انسان لازمه غذای روح هم برامون لازمه من واقعا روحم احتیاج به معنویت داره قلبم خیلی کدر شده باید ببرم پیش آقا تا برا سال جدید یه نظری به قلب تاریکم بکنه بلکه یکم نور بپاشه به این قلب تا از سیاهیش کم بشه خونه قلبم خونه تکونی میخواد"
فاطمه جان، آزاده جان و باقی دوستان لطفا برای همه ما دعا کنید. منم اساسی دلم کدر شده... واقعا معنویت لازم دارم.
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
شماره تلفن 05112003334 شماره مستقیم حرم امام رضا علیه السلام است که پس از تماس شما را به میکروفنهای نصب شده در داخل حرم مطهر متصل میکند. ضمنا شما میتوانید از طریق وبسایت http://www.razavi.tv به صورت شبانه روزی به دوربین های نصب شده در ضریح منوره، صحن جمهوری و صحن انقلاب متصل شوید.برای اتصال به این دوربینها باید از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده نمایید
وای فهیمه جان چه احساس خوبی... خوشا به سعادتت که برای بیست و چند سال هم شده( احتمالا) این امکان رو داشتی که ظرف چند دقیقه روبروی گنبد آقا باشی... من خیلی خانواده دوستم اما تنها به خاطر امام رضا حاضرم یه جوری گذرم به مشهد بیوفته و لااقل برای مدتی هم شده مجاور بشم...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
سلام...خدارا شکر رفتیم و برگشتیم...یاد همتون هم بودم.مامان 65 با اینکه الان پیامت راخوندم خیلی یاد تو و مامان گلی عزیز بودم. محبوب شب اسمتا دو سه بار بردم.امیدوارم به زودی همتون برید.