من خودم قبلااا یه تاپیکی دیدم که یه خانومی میگفت کل روزو خوابه و هیچ کاری انجام نمیده و بچه هاش از گرسنگی سیب زمینی و گوشت خامو اینا میخوردن،به نظرم عجیب بود.
دس خودم نیست لباسا خودم هیچ رنگ لباسای پسرام. وشوهرمو بردم یه روز درمیون لباسشویی یکمی بوبگیرن لباسش ...
چی بگم والا😂
من مامانم هی غر میزنه همش دارم خونه رو تمیز میکنم
حالا خونمون تمیززز
بهش که میگیم نکن خب
چنان سر و صدایی میکنه 😂
کلا مامانم و تمام خاله هام وسواس دارن
از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم
میدونی ماچهوتوقعی داریم وقتی خونه روتمیزمیکنم دیگه کسی تواون خونه نره نیاد نخوره هیچ کاری نکنه😂😂 خ ...
وایی این دقیقا حرف مامانمه😂😂
ما تو خونمون یه آشپز خونه داریم تو آشپزخونمون مطبخ داریم مامانم اینجا اصلا غذا درست نمیکنه میگه کابینتام چرب میشن 😐
میره تو حیاط درست میکنه میاره تو خونه 😂
از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم