2789
عنوان

خیلی زشت شدم

1450 بازدید | 61 پست

هفت ماهه باردانرم. شکم زیاد ندارم. هفت کیلو چاق تر شدم.

صورتم جوش میزنه و پوست پوست میشه. موهام رنگش رفته نصف رنگه نصف رنگ طبیعیه خودشونه. خیلی شلخته ام. هرچیم به خودم میرسم نمیشه.

افسرده شدم. از خودم بدم میاد.

حس میکنم تو چشم همه به خصوص شوهرم زشت شدم و نمیگ

نهال خانوم مامانی عاشقته

این دوران زود میگذره گلم ناراحت نباش عزیزم😘😘😘خانم باردار هم خوشگلیای خودش وداره😍😍😍

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه ب خود رسیدن یه چیز روتینه . 

مثلا یه بار برسی بره ۳ماه بعد ک نمیشه .

مثلا هرهفته یا دوهفته صورت تمیز کنی 

هر یه ماه ریشه گیری کنی موهاتو 

پنج شش بار درماه ماسک بذاری 

ضدافتاب و مرطوب کننده مرتب .

و...

بارداری اگر حوصله نداری و نمیتونی بیخیال

نینیت دخمله قشنگیتو گرفته دوماه دیگ میبینیش میری ب خودت میرسی تحمل کن

من بچم دختر بود انقد خوشکل شده بودم,اینا خرافاته اتفاقا همه میگفتن بچه ات پسره؟میگفتم چطور میگفتن هم شکمت هم خوشکل شدی

گلم ب خودت برس مثل قبل از بارداریت 😍ارایش کن رنگ موی مشکلی و طبیعیم خیلی خوشگلتر از رنگه من ک الان نردیک یکی دوساله رنگ نزدم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
من بچم دختر بود انقد خوشکل شده بودم,اینا خرافاته اتفاقا همه میگفتن بچه ات پسره؟میگفتم چطور میگفتن هم ...

من تا جایی ک شنیدم مادر دختر زشت مشه 

حالا استثنا هم هست من ک نینیم پیره قیافم تغییر نکرد 

اخه ب خود رسیدن یه چیز روتینه .  مثلا یه بار برسی بره ۳ماه بعد ک نمیشه . مثلا هرهفته یا دوهفت ...

هرروز که بلند میشم از جام به خودم میرسم. آرایش ملایم همیشه دارم. موهامم تازه کوتاه کردم. اصلاحم همیشه میرم.

تو تنم یه مو پیدا نمیشه. اما کلا انگاری از خودم بدم میاد.

روزی سه دست لباس عوض میکنم حس میکنم یه جوریم

نهال خانوم مامانی عاشقته

واسه صورتت. روغن نارگیل بزن .

چیرای طبیعی بزن خووو . 

ماسکهای طبیعی حتما نباید شیمیاایی باشه . 

نشاسته بزن به صورتت . 

سعیده تخم مرغ . عسل بزن 

از الان خودتو ولل نکن که چهار روز دیگه بچه هم بیاد بدتر شلخته و خسته به نظر میای. الان عادت بده .

منم باردار بودم همچین حسی داشتم

با خودم میگفتم بذار فارغ شم خیلیا رو زخمی میکنم

الکی مثلاً😂😂😂😂😂😂😂

تمام افکار خود را روی کاری که دارید انجام می دهید متمرکز کنید، پرتوهای خورشید تا متمرکز نشوند نمی سوزانند
من تا جایی ک شنیدم مادر دختر زشت مشه  حالا استثنا هم هست من ک نینیم پیره قیافم تغییر نکرد  ...

راست میگین بچه دختر خیلی قیافه مادرو زشت میکنه من نی نیم پسر بود همه میگفتن خیلی خوشگل شدی دوستم الان بارداره دختر داره طفلک خیلی داغون شده قیافت تا الان ۲۰ کیلو اضافه کرده هفت ماهشه

گلم ب خودت برس مثل قبل از بارداریت 😍ارایش کن رنگ موی مشکلی و طبیعیم خیلی خوشگلتر از رنگه من ک الان ...

پاییناش یه رنگ بدیه میزنه به نارنجی. کوتاهم کردم نرفت خیلی مونده هنوز.

نهال خانوم مامانی عاشقته
هرروز که بلند میشم از جام به خودم میرسم. آرایش ملایم همیشه دارم. موهامم تازه کوتاه کردم. اصلاحم همیش ...

پس  واس هورمونای بارداریته ک همش از خودت ایراد میگیری خوشحال باش تا دوماه دیگ نی نیت میاد ب نی نیت فکر کن😍

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز