2777
2789
عنوان

خیلی زشت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1537 بازدید | 61 پست
راست میگین بچه دختر خیلی قیافه مادرو زشت میکنه من نی نیم پسر بود همه میگفتن خیلی خوشگل شدی دوستم الا ...

ب شانسه بنظرم میگن برا پسر خوشگل میشه ادم شکم پهن نمیشه یکی از اقوام پسر داشت دماغش پهنو بزرگ شکمش پهن اینقدر بد ترکیب شده بود من پیش خودم میگفتم حتما دختر داره اشتبا کرده سونوگرافی در حالی ک پسر داشت😟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنی که دختر حامله است زودتر از بقیه دچار افسردگی میشه گرمی بخور و به این چیزا فکر نکن.. برای پوستت هم آب زیاد بخور سیب انار شیرین کاهو خاکشیر کم ..ساقه ترب.. نه برگ نه ترب.. ساقه اش.. رو بخور..پوستت رو با ماسک رسیدگی کن..ماسک پودر آویشن درست کن جوشها و چرکها رو خشک کنه.. پوستتو با آب لیموی تازه پاک سازی کن رفتی حموم با سفیدآب یا همون روشول چرک کن بعد حمام کرم آب رسان بزن..موهاتو هم شونه کن بباف درست کن.. بعد زایمان رنگ میکنی یک دست میشه..

خوشبحالت موهات سفید نیست که رنگ نمیکنی؟

الان ۲۰سالمه عزیزم سفید دو سه تا توی موهام هست ولی معلوم نمیشه اگ رنگ کنی بیشتر سفید میشن موها

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
ب شانسه بنظرم میگن برا پسر خوشگل میشه ادم شکم پهن نمیشه یکی از اقوام پسر داشت دماغش پهنو بزرگ شکمش پ ...

نمیدونم عزیزم شایدم من خودم جزو حامله های خوشگل بودم اصلا ورم نداشتم فقط شکم 

پس  واس هورمونای بارداریته ک همش از خودت ایراد میگیری خوشحال باش تا دوماه دیگ نی نیت میاد ب نی ...

نمیدونم چمه. همش حس میکنم زشتم و همه دخترا خوشگل.

حس میکنم الانه شوهرم بگه تو دلش این چرا اینجوری شده!!!

کارم شده جلوی آینه رفتن و لباس عوض کردن و موبافتن و دم اسبی درست کردن آخرشم شبیه آدم نمیشم.

حس میکنم بی حاله قیافم

نهال خانوم مامانی عاشقته
نمیدونم عزیزم شایدم من خودم جزو حامله های خوشگل بودم اصلا ورم نداشتم فقط شکم 

منم ورم ندارم. لباسای معمولمو میپوشم. زیاد معلوم نیست.

پیش پدر شوهر و پدرم رعایت میکنم. همه میگن معلوم نیس اصلا بارداری.

مشکل خودمم. مشکل این جوش هان که اصلا نمیرن. هر کاری بگین کردم

نهال خانوم مامانی عاشقته
نمیدونم چمه. همش حس میکنم زشتم و همه دخترا خوشگل. حس میکنم الانه شوهرم بگه تو دلش این چرا اینجوری ش ...

اینجور فکرا نکن خیلیم خوشگلی اینجوری فکر کنی افسردگی میگیری ک من تازه قبل از بارداریم حوصله نداشتم مژه بچسبونم الان میشینم مژه تکی میچسبونم😂😂😂تو خونه

نشین پیاده روی کن بگرد تا دلت باز شه خیالبافیم نکن شوهرت یه تار مو زن باردارشو ب صد تا زن دیگ نمیده

نمیدونم چمه. همش حس میکنم زشتم و همه دخترا خوشگل. حس میکنم الانه شوهرم بگه تو دلش این چرا اینجوری ش ...

او ووو ول کن بابا به بچت فک کن چن وقت دیگه به دنیا میاد..ما زنا مگه همیشه باید خوشگل باشیم..فقط بخاطر خوشگلی باید مارو بخوان..من مطمئنم بیشتر حس شما اینه و اینجور که میگی هم زشت نشدی

...

منم ورم ندارم. لباسای معمولمو میپوشم. زیاد معلوم نیست. پیش پدر شوهر و پدرم رعایت میکنم. همه میگن مع ...

عزیز دلم تو یکم هورمونات بهم ریخته فکر کنم اصلا به اینکه صورتت اینجوریه فکر نکن بعدشم همسرت درکت میکنه مطمعن باش یکم موسیقی بزار برای خودت برو خرید دلت باز شه تا نی نیت بیاد

منم همین حساروداشتم ولی همش به شوهرم غر میزدم 

همش میرفتم باهاش کرم های گرون کرم ترک مرطوب کننده هزارتا چیز میخریدم همش هزینه میکردم شوهرم بیشتر قدرمو میدونست هی عکسای عروسی رو نشونش میدادم میگفتم ببین به چه روزی افتادم بعد بارداری .

اینجور فکرا نکن خیلیم خوشگلی اینجوری فکر کنی افسردگی میگیری ک من تازه قبل از بارداریم حوصله نداشتم م ...

میخواد چیکار منو ... جوش دار گامبالو اونم نصفه حالا کلا گرد بودم یه چیزی.

همش بازارم و پیاده روی برمیگردم میگم چرا فلان زنه تو خیابون خوشگل بود من اینجوریم. گریه ام میگیره

نهال خانوم مامانی عاشقته