2777
2789

آف که میگم منظورم جنس خوبه ها...خبر دارید؟؟ کجاها آف زدن؟

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

الان یکی از خانوما همین تاپیکو زد...این ادرسو داده بود

من از حراجی های سمت انقلاب و میدون شهدا خبر دارم

شهدا اکثر فروشگاههای بچه گونه اف زده بودن

انقلاب هم مانتو فروشیا پالتو هاشونو حراج زده بودن

💖
الان یکی از خانوما همین تاپیکو زد...این ادرسو داده بود من از حراجی های سمت انقلاب و میدون شهدا خبر ...

آره اون خانومه زده بود دیدم اکثرا تهرانیا دارن جواب میدن.میدون شهدا لباس بچه هاش خوبه؟؟. یعنی برا بچه پنج ماهه لباس دارن؟.

رِنج قیمت مانتو و پالتوها چطور بود؟

وقتی که رفت من با دو چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...قبلا وقتی میگفتن داغ برادر سخته نمیفهمیدم چی میگن...ولی وقتی برادر ۱۸ سالم رو دست مردم به سمت خونه‌ی ابدیش رفت و حسرت داشتنشو برای همیشه به دلم گذاشت فهمیدم این داغ، همون غم و حسرتیه که تا آخر عمر رو دلم میمونه.میشه برای شادی روح یدونه داداشم فاتحه بدید؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اون خانومه زده بود دیدم اکثرا تهرانیا دارن جواب میدن.میدون شهدا لباس بچه هاش خوبه؟؟. یعنی برا بچ ...

عزیزم من نرفتم متنی که خانومه تاپیک زده بودو کپی کردم....

و گفتن اطراف کاوه تا اخر این ماه حراج داره واسه بچگانه

💖

شهدا  فروشگاه وامو اف زده بود قیمت های قبلشو من دیده بودم رفتم دیدم  بیشتر قیمتها رو بالا برده بعد اف زده بود 

من دنبال پالتو  ومانتوهستم جای سراغ دارید بگید امرو برم ببینم خرید کنم

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.