2777
2789
عنوان

سوال

112 بازدید | 21 پست

خانما من نه روزه پریودم عقب افتاده . دفعه قبل هم سه روز خون داشتم و دو روز خون نداشتم. قبل از اینها هم اکثرا منظم بوده. بنظرتون بخاطر چیه؟استرس دارم شدیدا

منم پرئودم چندماه بود سبک بود رفتم دکتر ازمایش هورمونی و سونو نوشت که روز سوم پری انجام بدم ....تا ماه پیش همش به موقع بودا حالا این ماه پری نمیاد که برم ازمایش و سونو رو بدم خبرم😐😐😐دلم میخواد جر بدم خودمو رحممو درارم بندازم اشغالی😑😑

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهلید؟ نشونه خاصی ندارید؟ دکتر نرفتید؟

نه مجردم 

نمیدونم چرا این ماه عقب انداختم اصلا 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
عزیزم واسه تو از استرس و فشار روحیه گلم 😞😞

سلام خوبی عزیزم 

تو تاپیکم برام کامنت گذاشتی نشد جوابتو بدم چون حذفش کردم تامسک رو ببخش 😔 آره از استرسه مطمئنم 😢

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
سلام خوبی عزیزم  تو تاپیکم برام کامنت گذاشتی نشد جوابتو بدم چون حذفش کردم تامسک رو ببخش 😔 آره ...

منم استرس زیاد دارم ممکنه از اون باشه؟ اگر از استرس هست چرا این ماه اینطور شده فقط؟من اکثرا استرس دارم

سلام خوبی عزیزم  تو تاپیکم برام کامنت گذاشتی نشد جوابتو بدم چون حذفش کردم تامسک رو ببخش 😔 آره ...

فدات شم عزیزم❤❤❤

خدا به دلت ارامش بده پرئودتم از فشار عصبیه نگران نباش 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

منم پرئودم چندماه بود سبک بود رفتم دکتر ازمایش هورمونی و سونو نوشت که روز سوم پری انجام بدم ....تا م ...

خخخخ اخی . ان شاالله مشکل شما هم حل میشه. سردرگمی خیلی بده 

فدات شم عزیزم❤❤❤ خدا به دلت ارامش بده پرئودتم از فشار عصبیه نگران نباش 

ممنونم  🖤🖤🖤 مهربون ترین 🌷

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز