2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 21 پست
منم استرس زیاد دارم ممکنه از اون باشه؟ اگر از استرس هست چرا این ماه اینطور شده فقط؟من اکثرا استرس دا ...

آره استرس خیلی تاثیر میزاره آخه دی ماه نامزدم فوت کرد 

بخاطر همین تحت شرایط بدی بودم 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
آره استرس خیلی تاثیر میزاره آخه دی ماه نامزدم فوت کرد  بخاطر همین تحت شرایط بدی بودم

وای خدای من. خدا بهت صبر بده عزیزم. از شما حتما از استرس هست. خدا بیامرزتشون و به دل شما صبر جزیل بده ان شاالله. برای چی فوت شدن؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خدای من. خدا بهت صبر بده عزیزم. از شما حتما از استرس هست. خدا بیامرزتشون و به دل شما صبر جزیل بد ...

ممنونم عزیزم‌..

تصادف لعنتی 

و اهدای عضو شدن برای ۴ نفر 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
خدای من  الان یادم اومد خدا به دلت صبر بده خیلی سخته  حق میدم بهت سر زندگی خودت بودی؟

ممنونم عزیزم 🖤 نه عقد نبودیم 

فقط صیغه خونده بودیم و مراسم بله برون برگزار کردیم

ممنونم عزیزم 🖤 نه عقد نبودیم  فقط صیغه خونده بودیم و مراسم بله برون برگزار کردیم

اخی. چقدر بد

دلم گرفت

حالت رو درک میکنم. تونستی باهاش کنار بیای؟

خانوادش در چه حالین؟

عکسشون رو نداری؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز