2777
2789
عنوان

تغذیه برای خوشگل شدن جنین در بارداری

47350 بازدید | 31 پست

چی بخوریم خوشگل شه..سفید باشه..من هرروز به میخورم البته یه نصفه..5 تا دونه خرما..بخاطر گرونی نصف کردمو دلم نمیاد کامل بخورم😂😂😂

کیوی پرتغال موزو اینااا..هفته ی پنجم هستم..لبنیاتم میخورم..شیرو ماستو..دیگه چی بخوریم..که استوخونای محکم..باهوش و خوشگل باشه..

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه یا شکل مامانش میشه یا باباش یا فامیلا..حالا برا سلامتی و رشدش بخوریخیلیم خوبه

بعد خونواده شوهرم خال دارن که توشون ارثیه  هرکدوم از نوه ها یه جاشون دارن شوهرم رو پیشونیش داشته که ورداشته چیکار کنم خال نزنه حداقل رو صورتش..

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜

من که سیب و به و اینا دوست ندارم  

سیب رو نگاه میکنم فقط😂

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بعد خونواده شوهرم خال دارن که توشون ارثیه  هرکدوم از نوه ها یه جاشون دارن شوهرم رو پیشونیش داشت ...

هروز روی یه سیب سوره ی یوسف بخونه شوهرت اونوقت بخور سیبو

باردارنیستم🙂خدایامحتاجم به چیزی به اسم معجزه ...

عزیزم من تو یه کتاب خوندم اگه تخم مرغ دو زرده بخوری چشم بچه رنگی میشه...چون کتاب بود گفتم حتما معتبره

خواهرای گلم میشه واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه جوونا و واسه خوشبختی من صلوات بفرستی؟؟ممنونم از دعای خیررت🌹🌹😙😙

این چیزا ژنتیکیه ولی تغذیه هم بی تاثیر نیست

ببین ماهی بخور .هلو.خرما زیاد بخور خربزه شیر

چهار مغز و چهار شیره و سیب 

من تاثیرشو دیدم رو پسرم

راستی یادم رفت قاووت هم بخور

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم