2777
2789
عنوان

بچه ها شماها بعد زایمان چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 43 پست
بده؟؟ 

نه میدونی چیه همه بچه هاشون واسشون عزیزه چه دختر چه پسر هر دو بنده خدا هستن ولی امضات یه جوریه

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
فرقی نداره شیر بدی یا نه پسر من شیرخشکیه ولی برگشتم ب وزن قبل

اا چ خوب، من شنیده بودم شیر بدی کم میکنی، پس فرقی نداره

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی شیرمیده لاغرمیکنه یکی باید بخوره که شیر داشته باشه عوضش چاق میشه بدتر....ولی طی دوسال به وزن اول ...

اره دیگه هی میگن بخور شیرت کم نشه، ایشالا ک حالا برگرده ب وزن قبل

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
یکم توهین ب دختراس

نه بابا دخترارم دوس دارم بچه خواهرم 3 ماهه ب دنیا اومده دختره عشقه، اینو تو یه عکس تو نت دیدم خوشم اومد☺️

وای نگو من الان ۶ ماهه زایمان کردم سز بود از روز ۴۰رفتم باشگاه الانم یه ماهو نیمه نمیرم ولی ۲۶کیلو ک ...

وااااای خوشبحالت چ جوری 26 کیلو کم کردی، با چ ورزشی، دستگاه؟ 

راستش زیاد جالب نبود البته نظر شخصی منه مامان بود لذتی داره که تو هیچ چیزی نیست و نمیشه وصفش کرد ول ...

اون ک اره واقعا دختر و پسر واسه مادر عزیزه، نه من منظور خاصی نداشتم از متنش تو نت تو یه عکس دیدم خیلی خوشم اومد گذاشتم

نه میدونی چیه همه بچه هاشون واسشون عزیزه چه دختر چه پسر هر دو بنده خدا هستن ولی امضات یه جوریه

خوب عزیز دلم من ک ب بچه های بقیه کاری نداشتم من همین جوری از متنش خوشم اومد گذاشتم وگرنه مگه گفتم بقیه بچه ها بدن خدایی نکرده

اینو دیدم خوشم اومد، وگرنه منظور خاصی توش نبود عزیزانم همه بچه ها عزیزن انقد زود جبهه نگیرین راجع ب یه چیزی شاید کسی واقعاااا بی منظور متنی رو گذاشته باشه وگرنه من خودم عاشق بچه هام چ دختر چ پسر❤️💓

خوشبحالت.  من آرزومه چاق بشم

واقعا خوشبحالت، بیا هیکلامون عوض😉من قبل بارداری خوب بودم نرمال بودم ولی الان خییییلی بد شدم دارم افسردگی میگیرم