خانمای گل شماها بعد زایمان چطوری وزنتونو سریع آوردین پایین من هفته دیگه زایمانمه از الان استرس وزنمو دارم ک چ جوری کم کنم این شکلی نمونم، 20 کیلوووو اضافه کردم🙄😢😭
من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
الان9ماهه زایمان کردم 1هفته پیش وزن کردم65بودم منم باس ن و رانو پهلو دارم از قبل زایمانم بزرگتر شده دارم میرم باشگاه چن روزه ببینم میتونم مثل قبل باشم یان
من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فرقی نداره شیر بدی یا نه پسر من شیرخشکیه ولی برگشتم ب وزن قبل
همون منظورم دوران شیر دهیه تا وقتی بچه رو از شیر بگیری وزنت میاد پایین
رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤ رمز واقعی منو شوهرم
وای نگو من الان ۶ ماهه زایمان کردم سز بود از روز ۴۰رفتم باشگاه الانم یه ماهو نیمه نمیرم ولی ۲۶کیلو کم کردم تا این حد کم کردن تو برنامه م نبود شوهرم هی میگه لاغر شدی ال بل فک کنم از دلش رفتم بخدا شده یه معضل برام چجوری میتونم یه کوچلو تپل شم
مامان بود لذتی داره که تو هیچ چیزی نیست و نمیشه وصفش کرد ولی واقعااا از نظر من دختر و پسر بودنش فرقی نداره
همین که خدا هدیه به این زیبایی میده بهترینه دنیاست
انشالله کل پسرتوسلامت بغل بگیری عزیزم
نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤. گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست. 😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄 هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉 اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺