2777
2789

ممنون که اومدید

غذا دسر نوشیدنی کم کالری

یا اینکه تو سالادم چی بریزم چربی سوزی کنه

یادم بدید چطور رژیم بگیرم که بی حال نشم

ممنون دوست جونا

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهوه سبز دمکن بخور کم کم 13کیلو تو یک ماه کم میکنی 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

سلام، من حرفه ای ورزش میکنم، و الان هم توی دوره کات هستم میتونم کمکتون کنم، باید BMI بدنتون رو بدست بیارین تا بتونین مقدار کالری مورد نیاز برای کاهش وزن رو پیدا کنین و طبق جدول مقدار کالری غذاها و میوه ها استفاده کنین تا با حفظ سلامتیتون وزن کم کنین، باشگاه هم میرین؟

آنروز که مرگ من فرا خواهد رسید، تنها کسی که خواهد مُرد من هستم. پس بگذار آنطور که دلم میخواهد زندگی کنم...

اول بگم كه امكان نداره هميشه بخوري و لاغر بشي! يعني تو رژيم بايد يه چيزايي رو واقعا نخوري 

در كنارشم پياده روي داشته باشي

شبها كدو و سير رنده كن توي ماست و بخور

زيره رو اسياب كن و تو اب ولرم بريز و بخور

تو سالاد كدو سبز رنده شده، پياز، انواع كلم و كاهو بريز و سس نريز با ابليمو تازه و ليمو ترش بخور

من دیروز فشارم خیلی پایین بود. دستم می لرزید مجبور شد رژیمو شکوندم😰😰😔😔 

غذاهای کم کالری: سوپ سبزیجات دکتر کرمانی

سالاد بدون سس و یه عدد تخم مرغ ابپز یا یک سینه مرغ ابپز 

هویج و قارچ و با روغن خیلی کم فقط تفت بده 

یا یه لایه کدو یه لایه سیب زمینی یه الایه هویج یه لایه مرغ یه لایه بادمجون ریز کن بریز تو دیگ توشم اب بریز بپزه .

سلام تدریس خصوصی درس ریاضی دوره ابتدایی و متوسطه پذیرفته می شود.
قهوه سبز دمکن بخور کم کم 13کیلو تو یک ماه کم میکنی 

این اصلا طبیعی نیست این همه وزن تو یک ماه کم کنیم، به سلامتیمون ضربه میزنه، باعث افتادگی پوست صورت میشه و حتی بدن، نهایتا ماهی تا ۵ کیلو خوبه که پایدار باشه

آنروز که مرگ من فرا خواهد رسید، تنها کسی که خواهد مُرد من هستم. پس بگذار آنطور که دلم میخواهد زندگی کنم...
این اصلا طبیعی نیست این همه وزن تو یک ماه کم کنیم، به سلامتیمون ضربه میزنه، باعث افتادگی پوست صورت م ...

فقط پیشنهاد بود اجبارتون ک نکردم .. دوستم دو ماه خورد ماه اول13کیلو کم کرد ماه دوم15کیلو تاالانم هیچ مشکلی پیدانکرده

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

تخم کتان دم کن بخور رو سالاد هم می تونی بریزی از ساعت هفت شب به بعد کربوهیدرات نخور .همیشه سالاد آ ماده کن بذار یخچال البته سرش و باید نایلون بکشی و مواد  هیچی نزنی بعد با فلفل و آ بلیمو بخوری یا بذاری رو میز که هله هوله نخوری شبها هم بیشتر عدسی .لوبیا  بخوری قاشق برنج ات هم بشماری .ماست و شیر هم خوبه جلو گرسنگی رو می گیره.شیرینی .نوشابه و فست فوت هم حذف

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر