2777
2789
عنوان

خسته ام

174 بازدید | 23 پست

سلام‌بچه ها خوبید؟ نمیدونم‌چرا چند وقته زندگی خیلی سخت میگذره من و همسرم ۳ ساله ازدواج کردیم خ نه داریم اما شوهرم شغل به درد بخوری نداره فشار کاریش زیاده و مربوط به درسش نیست خیلی غصه می خوره امروز صبح رفتم بانک دیدم یه مرد سبیل کلفت که باور کن بلد نیست درست بنویسه پشت باجه نشسته تا کارم و انجام بده اونوقا منی که رشتم بانکداری بوده و اینهمه درس خوندم نتونستم برم تو بانک کار کنم.طرف با زید دیپلم الان رئیس شعبه شده.همه جوونا اقسرده ان شوهر من داره اعتقاداتش ضعیف میشه ..خسته ام واقعا خسته ام‌نه یه مسافرت درست .حتی نمی تونیم دیگه از ایران بریم چه زندگی ه آخه واقعا باعث و بانیش الان در چه حاله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی بفهمی چقد چیزایی داری ك دیگران شاید حسرتشو دارن اونموقع خوب میشی.

مگه چی دارم که دیگران حسرتش و بخورن؟ چقدر مردم ما باید فقر و تحمل کنن .فقیر نیستم اما افسرده ام یه جوون چه دلخوشی داره..خدایی چی داریم؟ 

منم شوهرم گیر داده بعد عید هوا خوب شد از ایران برررررییییم فقط

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏

خدارو شکر ک خونه دارید عزیزم ...

الان وضعیتِ همه یجورایی شبیه همه ..فشار اقتصادی روی همه هست ..فقیرها فقیر تر شدن ..ثروتمندا فقیر شدن 

هرکس چندر درجه وضعش نسبت ب قبل بدتر شده!

تلاشتو واسه بهتر شدن بکن ولی افسرده نشو چون بهتر نمیشه اوضاع.

افسردگی هم فایده نداره وضعتو بدتر میکنه

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!

آره به خدا با زن و بچه که نمیشه قاچاق رفت میگه خونمونو بفروشم فقط بریم حداقل به خاطر آینده دخترمون 

❤خوشبختی یعنی ❤:                                                      شیطنت با مادری که خودش هم شیطونه 😉                          👨👧👩              ❤💏
خدارو شکر ک خونه دارید عزیزم ... الان وضعیتِ همه یجورایی شبیه همه ..فشار اقتصادی روی همه هست ..فقیر ...

نمیشه شما وقتی ببینی ۱۶.۱۷ سال درس خوندی اما به جای تو که ۲۵ سالته یه مرد ۵۰ ساله داره کار می‌کنه چه جوری غصه نخوری وقتی ببینی شوهرت هر روز که از سر کار میاد با چهره غمگین میاد یه تعطیلی نداریم خرجا هم ماشالله این چند ماه اینقدر گرون شده هیچ جا نمی تونیم بریم تازه فرزند ایثارگرم هست کار نداره.چه امیدی داشته باشیم؟ باید ۳۰ سال کار کنی شاید بتونی ۵ متر خونت و بزرگ کنی .الان ما بچه نمیاریم سر خرجش پوشک شده ۱۰۰ تومن کی می تونه الان از پس هزینه ها بر بیاد اسمشم اینه خدا رو شکر کن لال شو چون کار نبست

مگه چی دارم که دیگران حسرتش و بخورن؟ چقدر مردم ما باید فقر و تحمل کنن .فقیر نیستم اما افسرده ام یه ج ...

خب بشین ببین چیا داری. الان با چی اومدی اینجا پول دادی. باچی تاپیك زدی با دستت. اینا هیچی نیس؟لابد اونی كه دست نداره دیگه باید بره خودشو بكشه. 😂😂😂 

خب بشین ببین چیا داری. الان با چی اومدی اینجا پول دادی. باچی تاپیك زدی با دستت. اینا هیچی نیس؟لابد ا ...

چرا باید فکر کنم به اینکه کسی دست نداره؟ چرا فکر نکنم یه جوون هم سن من اون ور آب صبح میره سر کار بعد میاد میره گردش میره خرید ۱۰۰۰ تا هدف داره برا آیندش حسرت چیزی به دلش نمونده چرا همش به ما یاد دادن پس اونی که الان دست نداره باید بگه خداروشکر پا دارم کسی هست که پا هم نداره ...اونی که پا هم نداره بگه یه چیز دیگه ندارم.....

مگه چی دارم که دیگران حسرتش و بخورن؟ چقدر مردم ما باید فقر و تحمل کنن .فقیر نیستم اما افسرده ام یه ج ...

این چیزیه كه كل جامعه ی مارو در بر گرفته. كلا كشورمون ریده شده توش. انقد درگیرش نباش. من خودمم خیلی تو مشكلات دارم زندگی میكنم میفهمم. اما امیدت ب خدات باشه تا انشالله شوهرتم كارش خوب بشه عزیزم💖