2777
2789
عنوان

خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 23 پست
این چیزیه كه كل جامعه ی مارو در بر گرفته. كلا كشورمون ریده شده توش. انقد درگیرش نباش. من خودمم خیلی ...

میدونم‌چی‌میگی گلم شوهر من تا ۵ سال پیش ۱ نماز و روزه قضا هم نداشت الان یه سال همش کفر میگه همش میگه مگه با دعا درست نمیشه ؟ دعا کنن بارون بیاد دعا کنن وضعیت مملکت درست شه نمیشه که از ماست که بر ماست ‌‌‌....الان تقریبا نصف بیشتر جوونا اعتقاداتشون از بین رفته خود من یه وقتایی فقط بالا رو نگاه می کنم میگم خدایا واقعا وجود داری؟ بعد زبونم و گاز میگیرم‌ خودم و دعوا می کنم..‌.ماها آینده ای برای خودمون نداریم‌‌... خیلی اشتباه  کرد اونی که گفت علم بهتر از ثروته الان اگه ثروت نداشته باشی علمم نمی تونی پیدا کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم حرصم میگیره ادمی که اصلا به تریپشون نمی خورد کار دولتی بگیره با هرچی دولت مخالف بود دو سه  روز چادر گرفت و آرایش نکرد الان استخدام شد چقدر دروع و دقل بازی کل مملکت ما شده دروغ و دو رو بازی 

عزیزم منم لیسانسم تو بهترین دانشگاه.ولی بیکارم چون کار واسم نیست

چند سال ازدواج کردم بخاطر شرایط اقتصادی بچه نمیاریم ولی دیگه بیخیال شدیم چون اوضاع بهتر نخواهد شد ..سپردیم دست خدا ..گفتم خدایا ما هیچکاری از دستمون برنمیاد ولی بچه میخوایم خودت دستمون رو بگیر .

کار شوهرم هیچ تعطیلی نداره .خیلی دوس دارم ب خودم از همه لحاظ برسم ولی حقوق شوهرم اونقدر نیست ..

ولی باهمین تفریحات کوچیک سعی میکنیم بهمون خوش بگذره .ناهار رو مثلا تو پارک میخوردیم البته وقتی هوا بهتر بود.عاشق گشتن تو پلاسکوها هستیم

گاهی اوقات خندم میگیره ک چقد ساده ام ک با این چیزای کوچیک خوش میشم ..ولی بهش فکر نمیکنم ..میگم بعدا ان شالله شرایط بهتر میشه ..حتی گاهی با این شرایط سخت پس انداز هم میکنم

فعلا سعی کن با همین اتفاقهای کوچیک زندگیت خوش باشی ...شاید سال دیگه اوضاع بهتر شد 

من حرص زیاد خوردم فایده نداشت ..این راهو تو ادامه نده 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
چرا باید فکر کنم به اینکه کسی دست نداره؟ چرا فکر نکنم یه جوون هم سن من اون ور آب صبح میره سر کار بعد ...

عزیزم این فكرا كه ببینی كی چیكارمیكنه و خوشبخته هیچ فایده ای برات نداره تازه اعصاب وروان خودتم بهم میریزی موج منفی میاری سمت خودت ك چرا فلانی خوشه ما نیستیم  .بعد اون طرف معلوم نیس اصلا شاید هزارتا كمبود داره و نشون ماها نمیده. اینو بدون امكان نداره كسی بدون مشكل باشه .بیخیال بابا با این امكانات ك همه بلدن چجوری خوش باشن و خوش بگذرونن اگه با چیزایی ك داری خوش باشی بردی. حالا خود دانی

منم حرصم میگیره ادمی که اصلا به تریپشون نمی خورد کار دولتی بگیره با هرچی دولت مخالف بود دو سه   ...

بله همینه دیگه سوادای اونایی گه تو ارگان های دولتی هستن و ببین نمیگم‌همه ها یه سری واقعا حقشونه اما بعضیا فقط پارتی

میدونم‌چی‌میگی گلم شوهر من تا ۵ سال پیش ۱ نماز و روزه قضا هم نداشت الان یه سال همش کفر میگه همش میگه ...

متاسفانه مشکل ما اینه ک کار و تصمیم های اشتبا بنده های خدا رو ب پای خود خدا مینویسیم.😳

الان همه چیز بهم ریختست کار خداست یا کار مسئولین بی کفایت ! 

خدا ب وقتش واسه همه ظالمین داره ..فقط ب وقتش ..هنوز وقتش نرسیده🙌 تو بسپار ب اون

نمازهاتو اول وقت بخون ..حتما نتیجه میبینی 

یکی از اقوام ما مشکلی داشت ..شروع کرد ب نماز اول وقت خوندن حتی در بدترین شرایط ..ب خواستش رسید ..ب

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
متاسفانه مشکل ما اینه ک کار و تصمیم های اشتبا بنده های خدا رو ب پای خود خدا مینویسیم.😳 الان همه چی ...

خودم فقط یه جمله همیشه میاد تو ذهنم میگم‌چون من و همسرم جفتمون نماز می خوندیم و ترک‌کردیم شاید خدا می خواد اینقدر تحت فشار بزارتمون تا بریم سمتش ...