سلام اگر تو دوران نامزدی باشین ومتوجه بشین همسرتون کارشو از دست داده واز شما بخواد راجب ادامه رابطتون با توجه به اینکه شغلش ازدست داده فکر کنین نظرتون چیه؟!
(باتوجه به اینکه دوسش دارین ومرد مهربون پدیا ودلبازی وبدی ازش ندیدین)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقن الان فقط پول حرف میزنه تو زندگی هرکی میگه ن اشتباه بزرگی میکنه شرایط جوری شده دگ کسی تحصیلاتت رو نمیبینه شعورت رو نمیبینه ولی اگه پول دار باش و ی تازه ب دوران رسیده باشی هم همه بهت احترام میذارن پس خیلی خوب تصمیم بگیرین اوضامون خیلی داغونه
من تو عقد بودم که مطمئن شدم شوهرم کم کم کارشو داره از دست میده ... ولی خب عروسی کردیم پدرشوهرمم خیلی کمکمون کرد ... وقتی هم بیکار شد کاملا، تقریبا یک سال و نیم بیکار بود و بیمه بیکاری استفاده کردیم ... الان سرکار رفته ولی خب اون شغل اولش دلخواه من بود ...یجورایی حس گنگی تو من به وجود اومده درسته خیلی دوستم داره ، احترام میذاره به خودم ، خواسته هام ، خانوادم ...خیلی مرد خوبیه .... اما همش فکر کردن به شغلش آزارم میده 😓 فقط خواستم بگم ممکنه مدتی سختی بکشید و امیدوارم کوتاه باشه این تایم
من تو عقد بودم که مطمئن شدم شوهرم کم کم کارشو داره از دست میده ... ولی خب عروسی کردیم پدرشوهرم ...
عزیزم من بایک مشاور که صحبت کردم گفت تو با اون شغلی که داشته بهش بله گفتی اگه قراره پاش بمونی باهمه سختی هاش باید کنار بیای حتی شاید بیشتر سختی زندگی رو تو تحمل کنی اما اگه نمیتونی کنار بیای اون بایکی دیگه ازدواج کنه وطرف با شغل جدیدش بخواد شاید زندگیش بهتر باشه.
خیلی گیج شدم.دوسش دارم اما نمیدونم باید تواین شرایط چه کارکنم
عزیزم من بایک مشاور که صحبت کردم گفت تو با اون شغلی که داشته بهش بله گفتی اگه قراره پاش بمونی باهمه ...
خب من فک کردم نامردیه ولش کنم ... چون یک سال و نیم عقد بودیم وابسته ش هم شده بودم.نمیدونم چی بگم ان شالا بهترین تصمیمو بگیری و بهترینا برات اتفاق بیفته
عزیزم بستگی به موقعیت خودت و خانوادت داره یه نگهبان برای خانمی که تحصیلات خیلی خاصی نداره و ا ...
نمیدونم واقعا خب خونوادم تحصیل کردن نمیدونم ایا خواهم توانست کنار بیام یا نه مخصوصا من همیشه تحصیلات برام چیز مهم بوده همونطور که اخلاق مناسب و نرمال داشتن برام مهم بوده اما بنابه شرایطم نمیدونم ایا اینو رد کنم کیس مناسبتر خواهم داشت یا نه
بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق