2821
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویژگی مثبت خیلی داره.خودم نظرم اینه تا آخرش بمونم باهاش.خواستم ازشما دوستا هم مشورت بگیرم که اگر با ...

بستگی داره چیزی بلد باشه که سریع دوباره شاغل بشه یا نه.

من به باباتم حق میدم اونم تو وضع الان کشور

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

ویژگی مثبت خیلی داره.خودم نظرم اینه تا آخرش بمونم باهاش.خواستم ازشما دوستا هم مشورت بگیرم که اگر با ...

بمون,مهم آدمیته

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
بابامم از یک نظر حق داره چون من تک فرزندم.حساسه    

ده تا هم بودید همینجوری حساس بود.بچشی . دلش نمیخواد بدبختی و سختی ببینی. 

تا سرکار محکمو درست حسابی نرفته عقد نکن

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

به نظر منم تا کار نگرفته به هیچ وجه عقد نکن اوضا خیلی بد شده دیگه با عشق و عاشقی و کمی کمک خانواده زندگی نمیچرخه کجا میخوای بشینی چی میخوری چی میپوشی 

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
به نظر منم تا کار نگرفته به هیچ وجه عقد نکن اوضا خیلی بد شده دیگه با عشق و عاشقی و کمی کمک خانواده ز ...

بلفرض اگه بهم بزنم پیش خودش نمیگه منو بابت کارم میخواسته؟!وبابت درآمدی ک داشتم  

اگه بیکار بمونه اصلا چجوری میخواد خونه اجاره کنه برین سر زندگیتون خرج قبض ها خوردوخوراک دوراز جون سرماخوردگی ام الان کلی خرج داره فردا پای بچه هم باز بشه به زندگی... منم نمیگم همه قراره پولدار باشن اما یه درآمد ثابت باید باشه برا زندگی حالا چه کارمند چه شغل آزاد از پس حداقل مخارج یه زندگی باید بر بیاد اگه نتونه دیگه ازدواج و تشکیل زندگی چه معنی داره

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز