2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقن الان فقط پول حرف میزنه تو زندگی هرکی میگه ن اشتباه بزرگی میکنه شرایط جوری شده دگ کسی تحصیلاتت رو نمیبینه شعورت رو نمیبینه ولی اگه پول دار باش و ی تازه ب دوران رسیده باشی  هم همه بهت احترام میذارن پس خیلی خوب تصمیم بگیرین اوضامون خیلی داغونه

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

بچه ها اگه خاستگار نگهبان باشه نگهبان جایی و تحصیلات دانشگاهی نداشته باشه بنظرتون میشه روش فکر کرد ؟ 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 

من تو عقد بودم که  مطمئن شدم شوهرم کم کم کارشو داره از دست میده ... ولی خب عروسی کردیم پدرشوهرمم خیلی کمکمون کرد ... وقتی هم بیکار شد کاملا، تقریبا یک سال و نیم بیکار بود و بیمه بیکاری استفاده کردیم ... الان سرکار رفته ولی خب اون شغل اولش دلخواه من بود ...یجورایی حس گنگی تو من به وجود اومده درسته خیلی دوستم داره ، احترام میذاره به خودم ، خواسته هام ، خانوادم ...خیلی مرد خوبیه .... اما همش فکر کردن به شغلش آزارم میده 😓 فقط خواستم بگم ممکنه مدتی سختی بکشید و امیدوارم کوتاه باشه این تایم  

من تو عقد بودم که  مطمئن شدم شوهرم کم کم کارشو داره از دست میده ... ولی خب عروسی کردیم پدرشوهرم ...

عزیزم من بایک مشاور که صحبت کردم گفت تو با اون شغلی که داشته بهش بله گفتی اگه قراره پاش بمونی باهمه سختی هاش باید کنار بیای حتی شاید بیشتر سختی زندگی رو تو تحمل کنی اما اگه نمیتونی کنار بیای اون بایکی دیگه ازدواج کنه وطرف با شغل جدیدش بخواد شاید زندگیش بهتر باشه.

خیلی گیج شدم.دوسش دارم اما نمیدونم باید تواین شرایط چه کارکنم

عزیزم من بایک مشاور که صحبت کردم گفت تو با اون شغلی که داشته بهش بله گفتی اگه قراره پاش بمونی باهمه ...

خب من فک کردم نامردیه ولش کنم ... چون یک سال و نیم عقد بودیم وابسته ش هم شده بودم.نمیدونم چی بگم ان شالا بهترین تصمیمو بگیری و بهترینا برات اتفاق بیفته 

همه چی پول نیست 

عشق هم همه چی نیست 

سعی کن قبل از مشخص شدن وضعیت شغلیش همه چی رو رسمی نکنی 

توی این وضعیت اقتصادی داشتن شغل ثابت خیلی مهمه

وگرنه توی سختی ها عشق یادت میره پدرتم حق داره

خوشحال میشم پیجم 
بچه ها اگه خاستگار نگهبان باشه نگهبان جایی و تحصیلات دانشگاهی نداشته باشه بنظرتون میشه روش فکر کرد ؟ ...

عزیزم بستگی به موقعیت خودت و خانوادت داره 

یه نگهبان برای خانمی که تحصیلات خیلی خاصی نداره و از یه خانواده ی متوسط یا پایینه خیلی هم کیس خوبیه مگه همه باید دکتر مهندس باشن 

کار عار نیست

خوشحال میشم پیجم 
عزیزم بستگی به موقعیت خودت و خانوادت داره  یه نگهبان برای خانمی که تحصیلات خیلی خاصی نداره و ا ...

نمیدونم واقعا خب خونوادم تحصیل کردن نمیدونم ایا خواهم توانست کنار بیام یا نه مخصوصا من همیشه تحصیلات برام چیز مهم بوده همونطور که اخلاق مناسب و نرمال داشتن برام مهم بوده اما بنابه شرایطم نمیدونم ایا اینو رد کنم کیس مناسبتر خواهم داشت یا نه 

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق