2777
2789

سلام کجا لباس تو خونه ای خوب و قیمت مناسب پیدا میکنم ؟این فروشگاه حاجی ارزانی نجف آباد کسی رفته چطوریه میصرفه برم ممنون

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
اصفهان خیابان انقلاب خوبه نجف اباد حاجی ارزانی من رفتم تنوعش و قیمتهاش خوبه

کی رفتین ؟جدیدا؟انقلاب رفتم دیگه چیز زیادی نمیارن همش پالتو و بوت بود

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماه پیش رفتم

میشه حول و هوش قیمتشو بگی آدرسشم بدی

ادرس حاجی ارزانی و میدین 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
من خودم لباس خونه بخوام میرم نظر خرید ولی خب قیمتاش خیلی بالا نیست نجف آبادم یه بار اونقدر تعریف کرد ...

اخه نظر گرونه معمولا نمیدونم سبز میدون خوبه یا نه من تو گرونی جایی نرفتم قبلا انقلاب پر بود از لباس تو خونه ای اما الان نه 

اخه نظر گرونه معمولا نمیدونم سبز میدون خوبه یا نه من تو گرونی جایی نرفتم قبلا انقلاب پر بود از لباس ...

قیمتاش یکم بالاتر هست ولی جنس خوشگلم زیاد هست سبز میدون راستش تا حالا نرفتم ولی خیلیا رو دیدم بگن قیمتاش خوبه البته قبل از گرونیا میگفتن 

من خودم لباس خونه بخوام میرم نظر خرید ولی خب قیمتاش خیلی بالا نیست نجف آبادم یه بار اونقدر تعریف کرد ...

وای آره منم رفتم خیلی بنجل بود فقط قیمت لباس زیرش خوب بود.

نجف آبادی ها بیان چند تا مغازه های شیک شهر ما چی میگن؟

خودم خمینی شهری ام