سلام کجا لباس تو خونه ای خوب و قیمت مناسب پیدا میکنم ؟این فروشگاه حاجی ارزانی نجف آباد کسی رفته چطوریه میصرفه برم ممنون
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
اصفهان خیابان انقلاب خوبه نجف اباد حاجی ارزانی من رفتم تنوعش و قیمتهاش خوبه
کی رفتین ؟جدیدا؟انقلاب رفتم دیگه چیز زیادی نمیارن همش پالتو و بوت بود
من یک زنم از جنس شما همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچهت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگهای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی...وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی میتونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
من خودم لباس خونه بخوام میرم نظر خرید ولی خب قیمتاش خیلی بالا نیست نجف آبادم یه بار اونقدر تعریف کرد ...
اخه نظر گرونه معمولا نمیدونم سبز میدون خوبه یا نه من تو گرونی جایی نرفتم قبلا انقلاب پر بود از لباس تو خونه ای اما الان نه