2777
2789
آخیییی عزیزم...میدونم خیلی شرایط سختیه.چرا رابطتون قطعه؟

خدا نشسه فقط حال منو بگیره این همه سال اذیت شدم و خدا کاری نکرد فقط ان مرتیکه روز به روز قلدرترو پرروتر شد. انقدر به درگاهش ناله زجه زدم فایده نداشت دگ دست کشیدم

زندگیم فقط دخترم،پدرم،مادرم..همین✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوسش داشتی باهاش ازدواج کردی یا سنتی بوده ازدواجت؟

اصلا دوسش نداشتم کاملا سنتی بود..به خاطر اینکه کسیو ک دوست داشتم ازدواج کرده بود و خانوادم دائم سرکوفت بهم میزدم مجبور شدم ک ایکاش نمیکردم.‌اما با اینکه دوسش نداشتم چیزی برلش کم نزاشتم و واقعا زن زندگی بودم اما ایشون بدتا کرد

چه جمله ای میتونه توصیفشون کنه؟ هیشکی پدر و مادر نمیشه. بابام خدا رحمتشون کنه، وقتی از دانگشگاه برمیگشتم شهرمون، سه و چهار صبح میرسیدم. همیشه خودش میومد درو باز میکرد. برام صبحانه آماده کرده بود یا غذا گرم کرده بود یا میوه شسته بود، میدونس موز دوست دارم و برام موز میخرید. بخاری اتاقم رو از شب قبل روشن کرده بود. همیشه خوش اخلاق و مهربون بود. بابایی من دلم برات تنگ شده... 😢😢😢 

وقتی کوچیک بودیم، تابستونا مامانم تو ایوون فرش مینداخت و اونجا مشقامونو مینویشتیم، سه تایی بازی میکردیم، رو کاغذ شکل میکشید میچید مامانیم. همه دور هم جمع میشدیم و تو حیاط سفره مینداختیم. چقدر خوش میگذشت. مامان وقتی بچه بودم همیشه دعا میکردم خدا سلامتی و جون منو بده به تو. مامان تو نور و گرمی زندگی مایی.

شاید ازیه جایی فهمیده وبخاطر اینکه تو خودت بهش نگفتی عقده برداشته هی اذیتت میکنه

نه مطمینم نفهمیده چون اگه فهمیده بود صد در صد توروم میزد.منو خانوادم خیلی ازونا بالاتریم..کلا حسودن میبینن ما چن پله بهتریم میخان تخریبمون کنن‌‌..شوهرمم فقط شخصیت خانوادگی منو زیر سوال میبره فحاشی میکنه به خانوادم..اگه از همون اول جلوش سفت وایساده بودم الان انقدر شل نمیخوردم

من کوچیک ک بودم کلاس دوم از یه کفشی خیلی خوشم اومده بود اما اون موقع پدرم توشرایطی نبود ک برام بخره ولی به بودم نمیفهمیدم همش میگفتم کی برام میخری اونم بنده خدا هی امروز فردا میکرد...یه روز اومد مدرسه دنبالم رفت برام خرید.نمیدونم چجوری جورش کرد ولی نزاشت تودلم بمونه...عاشقشونم 

نه مطمینم نفهمیده چون اگه فهمیده بود صد در صد توروم میزد.منو خانوادم خیلی ازونا بالاتریم..کلا حسودن ...

از فرهنگ پایینشه ک ب خانوادت توهین میکنه.اره باید ازاول جوابشو میدادی ک حساب کار دستش میومد