2777
2789
عنوان

واکسن فلج اطفال + عکس🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 5152 بازدید | 207 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صبح زدم به دخترم یک سالو دو ماهشه تهران شمال شرقیم خودم زنگ زدم گفتن بیارش بردم به پای چپش تزریق کردن گفت تب داره و استا بدم گفتمچرا تزریق کردین من فکر کردم قطره ایه گفتن نه این برای دفاع داخل سلولیه و گفتم برای پسرم نزدن گفت جدید اومده و لازمه مرکز بهداشت به مرور فراخوان می ده همه جا

من صبح زدم به دخترم یک سالو دو ماهشه تهران شمال شرقیم خودم زنگ زدم گفتن بیارش بردم به پای چپش تزریق ...

ممنون عزیزم

تب هم داره؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من صبح زدم به دخترم یک سالو دو ماهشه تهران شمال شرقیم خودم زنگ زدم گفتن بیارش بردم به پای چپش تزریق ...

سلام عزیزم 

خوبی

دختر گلت بعد از واکسن خیلی تب و درد داشت؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نگران نباشید قبلا او پی وی خوراکی بود اما الان چهار ماهگی ای پی وی تزریقی میزنیم برا اثربخشی بیشتر ...

سلام عزیزم تو کارت واکسن دختر من توی تاریخ چهارماهگی جلوی واکسن تزریقی فلج اطفال تاریخ زدن ولی من مطمئنم یه قطره بهش دادن و یه پاشو واکسن زدن 

حالا بهداشت قبول نمیکنن میگن حتما زدیم که تاریخ داره 

چیکار کنم ؟اگه واقعا نزده باشن خطری داره ؟

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم