2777
2789
عنوان

واکسن فلج اطفال + عکس🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 5152 بازدید | 207 پست
اره بخداااااااا دوباره واکسن.....!!!!منکه اول از دکتر پسرم میپرسم اگه گفت بزن میزنم.

كار خوبو ميكني من كه الان يه مدته همش مريضن بي جون شدن طفل معصوما😭😭😭😭

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
كار خوبو ميكني من كه الان يه مدته همش مريضن بي جون شدن طفل معصوما😭😭😭😭

آخخخی عزززیزم ...حتما سر فرصت یه آزمایش ازشون بگیر حتما بگو آزمایش سیستم ایمنی هم باشه.چون بچه ها اکثرا سیستم ایمنی شون پایینه باید شربت تقویتی بخورن.بمیرم طفل معصوما گناه دارن.

یه روز خوب میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه پسر من فقط یه واکسن زدن  من که نمیدونستم خودشون باید همون موقع میزدن حالا چیکار کنم😭😭

گلم مدتی بود ک ب ایران تزریقی فلجو نمیدادن برا همین خوراکیشو میدادن ب بچه ها اما الان واکسنش موجود شده براهمین میگن بیایید بزنید

آخخخی عزززیزم ...حتما سر فرصت یه آزمایش ازشون بگیر حتما بگو آزمایش سیستم ایمنی هم باشه.چون بچه ها اک ...

حتما قربونت برم مرسي كه بهم گفتي فدات بشم 😘😘😘♥️♥️♥️♥️

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

دختر منم اردیبهشت 95به دنیا اومده،اون موقع گفتن قطره اطفال تزریقی نداریم،اما الان شنیدم بعضی شهرها فراخوان دادن دارن میزنن،ما رشتیم، زنگ زدم مرکز بهداشت میگه به ما ندادن،این چه وضعیه آخه،اگه.مهم نیست چرا بعضی ها دارن میزنن،کارمند بهداشت میگه مهم نیست،اما مگه تون دلسوز بچه منه،اون به فکر کارشه

ن گلکم من کارشناسم و کارم نظارت بر کار کارکنان مرکز بهداشته نه نگران نباش فقط حتما ببرش واکسنشو بز ...

عزیزم،پس چرا بهداشت شهر ما میگه به ما ندادن،ما نداریم،مگه میشه یجا بخواد یه جا نخواد،چرا بقیه شهرها دارن میزنن،

ممنون گلکم ما وظیفمون تامین سلامت و مواظبت از نی نیای خوشگل شماست 😍😍🤗🤗

عزیزم پس چرا بهداشت شهر ما میگه نداریم،به ما هم چیزی نگفتن،دختر منم تو چهارماهگی بهداشت گفت واکسن تزریقی موجود نیست،الان پس چرا تو شهر ما نمیزنن