2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چکی دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 59 پست
شوهرت سالم بود؟ متفورمین رو چه روزایی خوردی و چندتا؟بعد چندماه جواب گرفتی

من الان دوسال و سه چهارماه عروسی کردم پریم کاملا بهم ریخت از بعدعروسی هربار متفورمین میخوردم ول میکردم این ماه جواب کرفتم ولی خودم میگم فقط برا وزن کم کردمه

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنبه از دادم بتام ۶۵ بود گفتن باید تکرار کنی  گفتم چند روز صبر کنم امروز بی بی زدم پر رنگ شد فر ...

اهان ایشالا دو سه برابر شده 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
عزیزم شما گفتی چی استفاده کردین باردار شدی!؟

من رازیانه و تخم شوید استفاده کردم و با کیت تخمک گذاری روز تخمک گذاری و پیدا کردم و در حد تیم ملی نذر کردم پ البته البته نمازمو سر وقت میخونم خودم چون ادم مذهبیم فک میکنم خهیلی تاثیر داشته برات دعا میکنم ایشالا خدا دلت و شاد کنه 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
من رازیانه و تخم شوید استفاده کردم و با کیت تخمک گذاری روز تخمک گذاری و پیدا کردم و در حد تیم ملی نذ ...

میشه واسه منم دعا کنی ۴ ساله عروسی کردیم تا یه هفته پیش فک میکردیم خودمون بچه نمیخوایم نگو شوهرم هم اسپرماش ضعیفن هم تحرکش پایینه  دیروز باید پریود میشدم نشدم   یه کوچولو شبا سردرد میگیرم  دعا کنید واسمون 

چه روزایی از قاعدگی باید متفورمین خورد؟

برا من دکتر گفته بودهفته اول که میخوای استفاده کنی روزی یکی بخورهفته دوم دوتا هفته ۳وم سه تا

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم