2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چکی دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 59 پست

مبااارک مبااااارککک انشاالله به سلامتی عزیزم 

انشاالله سالم و صالح باشه و به سلامتی بغلش کنی 

چه اسمای خوبی هم انتخاب کردی 😍😍😍😍😍

تروخدا منم دعا کن 😙

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه مبارکه این ماه خیلیا رو دیدم دارن مامان بشن ایشالا منم یکی از اونا باشم برا منم دعا کن 

الهی آمین 

کاش یاد بگیریم واسه خالی کردن خودمون دیگرانو لبریز نکنیم .مشت ناراحتیامونو تو دهن کسی که مقصر نیست نزنیم 
۸هفته چی میشه؟؟ ماخونمون خیلی پله داره چی کنم بنظرت بهترباشه

تو۸هفته قلبشو باید حتما صداشو بشنوی ومیبینن نینیو پله به هیچ عنوان بالا و پایین نرو

مجبور شدی یکی یکی با ارامش

خ خطرناک 

غذاهای سقط کنندرو مراقب باش نخوری زعفرون و زرشک و کرفس واین چیزا 

ببین تو ۸هفته برو  برو سایت ماماسایت ی قسمت داره محاسبه سن بارداری اولین روز اخرین پریودت ...

من بتام پایین بود اون روزی که از دادم بی بی چکم یه هعاله خهیلی توهمی داشت امروز صبح بی بی زدم سریع دو تا خط پررنگ شد  یعنی بتام بالا رفته؟ 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی
ببین تو ۸هفته برو  برو سایت ماماسایت ی قسمت داره محاسبه سن بارداری اولین روز اخرین پریودت ...

اولین روز اخرین پری۲۲اذر هست میشه برام بزنی من هرچی میزنم نمیاره ببخشبد

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم
من بتام پایین بود اون روزی که از دادم بی بی چکم یه هعاله خهیلی توهمی داشت امروز صبح بی بی زدم سریع د ...

حتما همینطوره 

چرا از نمیدی

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
چقد تا صدای قلب و بشنوی سخته بارداری همش استرسه. من منتظر ثدای قلبم 

عزیزم اصلا نگران نباش منم برای صدای قلبش خیلی استرس داشتم همش میگفتم کی بشه 8 هفتم کامل بشه برم سونو اون دو هفته 1 سال گذشت تو مطب سونو تا ندبتم شد 10 بار تا مرز سکته پیش رفتم خیلی استرس داشتم 3هفته پیش که انومالی دادم به شوهرم میگفتم اصلا فکر نمیکردم بگذره و یه روزی به سونو انومالی برسم 

من بتام پایین بود اون روزی که از دادم بی بی چکم یه هعاله خهیلی توهمی داشت امروز صبح بی بی زدم سریع د ...

اره عزیزم من اولین بی بی چکم هاله اش اینقدر کمرنگ بود شوهرم اصلا نمیدید