2777
2789
عنوان

دوستان بی بی چکی دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 59 پست
میشه واسه منم دعا کنی ۴ ساله عروسی کردیم تا یه هفته پیش فک میکردیم خودمون بچه نمیخوایم نگو شوهرم هم ...

حتما دعا میکنم واست عزیزم من خودم نامید ترین ادم جهان بودم فکرشو نمیکردم اگر صدای قلبشو بشنوم نذر کردم هر روپز به نیت یه نفر سوره حشر بخونم تاپیک میزنم حتما بیا اسمتو بگو از ته قلبم دعا میکنم برات اگر قابل باشم 

ماییم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما دعا میکنم واست عزیزم من خودم نامید ترین ادم جهان بودم فکرشو نمیکردم اگر صدای قلبشو بشنوم نذر کر ...

مرسی عزیزدلم  خیلی حالت افسردگی گرفتم همش دلم میخواد بخوابم یا دراز بکشم حوصله هیچ کاریو ندارم انگار خدا قهرش گرفته 

مرسی عزیزدلم  خیلی حالت افسردگی گرفتم همش دلم میخواد بخوابم یا دراز بکشم حوصله هیچ کاریو ندارم ...

اصلا این حرف و نزن اگر مذهبی هستی ارتباطتو با خدا قوی کن ، نمازتو سر وقت بخون قران بخپن منطمئن باش خدا تو رو میبینه 

مرسی عزیزدلم  خیلی حالت افسردگی گرفتم همش دلم میخواد بخوابم یا دراز بکشم حوصله هیچ کاریو ندارم ...

عزیزم منم تنبلی تخمدان داشتم 4 سال ازدواج کرده بودم اما بچه دار نمیشدم البته نمیخواستم ولی از وقتی هم اقدام کردیم 1سال طول کشید من فقط خودمو با ایه ای از قران که خونده بودم اروم مبکردم که خدا گفته من به هرکس بخواهم بچه میدم و به هرکس نخواهم بچه نمیدهم به هرکس بخواهم پسر میدم و به هرکس بخواهم دختر میدهم این ایه ارومم میکرد میگفتم شاید خواست خدا باشه که به من بچه نده هرکس هم میپرسید میگفتم خدا بخواد بده میده نخواد هم از دست من کاری برنمیاد 

اها حتما تیتر بتا بده ببینی بتات چنده چون دکترم بخوای بری تیتر بتا ازت میخواد 

اها عصر میرم دکترتابرام بنویسه انجام بدم انشالله

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم
حتما دعا میکنم واست عزیزم من خودم نامید ترین ادم جهان بودم فکرشو نمیکردم اگر صدای قلبشو بشنوم نذر کر ...

من فقط بعد پری دوبار اقدام داشتم اصلا خیلی خداکمکم کرد هنوز شوهرم باورش نمیشه شماچند وقتتون هست ؟؟چه کارایی کردید من تازه فهمیدم هیچی بلد نیستم اصلا

من فقط بعد پری دوبار اقدام داشتم اصلا خیلی خداکمکم کرد هنوز شوهرم باورش نمیشه شماچند وقتتون هست ؟؟چه ...

والا طبق اتخرین پریودم ۵هفته وپ ۶ روزم . والا فقط اسیو فولیک میخورم هر شب دارم تو نت منی بینم چه چیزایی برای تغذیه خوبله 

والا طبق اتخرین پریودم ۵هفته وپ ۶ روزم . والا فقط اسیو فولیک میخورم هر شب دارم تو نت منی بینم چه چیز ...

هرچی فهمیدی به منم بگو برات درخواست میدم باهم باشیم منم اخرین پریم اذر بوده فک کنم باهمیم

هرچی فهمیدی به منم بگو برات درخواست میدم باهم باشیم منم اخرین پریم اذر بوده فک کنم باهمیم

باشه حتمنا ایشالا هر دو مون بارداری راحت و بی دردسر داشته باشیم 

عزیزم منم تنبلی تخمدان داشتم 4 سال ازدواج کرده بودم اما بچه دار نمیشدم البته نمیخواستم ولی از وقتی ه ...

میدونم عزیزم من قرانم میخونم ولی بازم اروم نمیشم انگار وقتی یه چیزیو نداری بیشتر لهله  میزنی واسش

میدونم عزیزم من قرانم میخونم ولی بازم اروم نمیشم انگار وقتی یه چیزیو نداری بیشتر لهله  میزنی وا ...

من قشنگ میفهممت ولی چاره الی نیست باید صبر کنی خدا بزرکه هیچ وقت ناامید نتشو ایشالا بحق فاطمه زهرا دامنت سبز میشه