2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

عزیزم چند وقته سقط کردی؟منم امروز دکتر گفت داری سقط میکنی بتام پایین اومد بجا بالا رفتن هر دقیقم ترشح قهوه ایم پررنگتر بیشتر داره میشه کی هست ک تبدیل ب خونریزی بشه،تو چندوقته سقط کردی؟

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
عزیزم چند وقته سقط کردی؟منم امروز دکتر گفت داری سقط میکنی بتام پایین اومد بجا بالا رفتن هر دقیقم ترش ...

عزیزم من سوم‌اسفند این مشکل برام‌پیش اوند صبح ساعت ده ترشحاتو خون شروع شدو ساعت هشت غروب دفع شد

من برج ۴ سقط کردم ۳ ماهه بود پاتولوژی گفت مول ناقص بچه تشکیل شده بود منتها با کلی نقص و برج هفت صفر شدم 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
عزیزم من سوم‌اسفند این مشکل برام‌پیش اوند صبح ساعت ده ترشحاتو خون شروع شدو ساعت هشت غروب دفع شد

درد داشت؟من خیلی میترسم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
درد داشت؟من خیلی میترسم

تاسقط بشه اره چرا دروغ بگم درد داشت ولی من رفتم توحموم و با اب گرم‌شکممو ماساژمیدادم و دفع شد راحت سدم ولی یساعت دوساعت درد شدید داشتم توحموم بهتر میشدم بیرن میومدم حالم بدمیشد

بعد سه سال من باردار شده بودم تازه،تو بعد سقط اقدام کردی هنوز باردار نشدی؟من میترسم بازم اینطوری شه ک چندسال صبر کنم دیگ میترسم از انتظار

چند ماهته ترس نداره

شیش هفته😭