2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راست میگی نمیدونستم آخه دکترا میگن خیلی بده فاصله نندازی بعدا کلی عوارض داره البته من مولارم هستم باید ۶ ماه از صفر شدن بگدره شما تغذیت چطوره 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
کاش زودنر اقدام‌میکروی چون بین سقط تا بارداری مجدد فاصله بندازی یکم کارسختره

اتفاقا من دکتر رفته بودم گفته بود بعد سقط یه مدت باید اقدام نکنی تا رحم ِآماده بشه البته من گوش نکردم

راست میگی نمیدونستم آخه دکترا میگن خیلی بده فاصله نندازی بعدا کلی عوارض داره البته من مولارم هستم با ...

من خیلی به تغذیمون میرسم خرما موز زینک پلاس ویتامین ای اب پرتقال عسل...گردو مویز همشون جزو ب نامه غدایی منو همسرم هست.

انشاله خیلی دعام کن چون استرس دارم‌ اگه نشه میرم جزو نازاهای بی علت

نه عزيزم استرس نداشته باش ان شاالله كه ميشى منم بعد سقطم سه ماهه تو اقدامم عزيزم هروقت خدا بخواد بهمون يه نى نى سالم ميده به حق فاطمه ى زهرا

ميشه براى باردار شدنم يه صلوات بفرستيد🙏🏻
اتفاقا من دکتر رفته بودم گفته بود بع سقط یه مدت باید اقدام نکنی تا رحم ِماده بشه البته من گوش نکردم

من چون سن بارداریم‌کم بود دوهفته بعد سقط بهم اجازه دقدام داد من دوهفته بعدم تخمک داشتم ولی خودم خریت کردم حرف مردم گوش دادم سه چهارماه استراحت دادم که اونم نتیجش این شد که هنوزم باردارنسدم

اتفاقا من دکتر رفته بودم گفته بود بع سقط یه مدت باید اقدام نکنی تا رحم ِماده بشه البته من گوش نکردم

خوب چی شد حامله شدی

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
من چون سن بارداریم‌کم بود دوهفته بعد سقط بهم اجازه دقدام داد من دوهفته بعدم تخمک داشتم ولی خودم خریت ...

منم بعد سقطم دوماه استراحت كردم خيلى بهتره ايتراحت كنى چون بازم خدايى نكرده ممكنه سقط شه بخاطر ضعيف بودن بدنت

ميشه براى باردار شدنم يه صلوات بفرستيد🙏🏻
خوب چی شد حامله شدی

میگم‌که من گوش نگردم و تبعاتشم دیدم چون فاصله دادن باعث شد شوهرم ضعیف بشه تسپرمای قویش و کار به عمل برسه .ولی دوستام بامن سقط کردن تستراحت ندادن و دوتاشون الان دوقلو زاییدن دوتاشونم ماه اخر بهردارین و سریع حامله شدن