2777
2789
منم بعد سقطم دوماه استراحت كردم خيلى بهتره ايتراحت كنى چون بازم خدايى نكرده ممكنه سقط شه بخاطر ضعيف ...

نبابا من استراحت کردم این شد دوستام استراحت نکردن حتی دوقلوم‌اوردن کلا بارداری شانسیه خاهر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن چله صلوات خیلی حاجت میده بگیریم بلکه فرجی بشه من فقط بچه سالم میخوام دیگه هیچی  

منم امروز نیت کردم‌اگه بچه دارشدم پسر بود اسمشو اولش رو محمد یا علی بذارم.چله هم تا دلت بخااد گرفتم الانم ۱۲۴ هزار صلوات نذر کردم که فعلا ۱۰۰۰ تاشو دادم

ببین تو رو خدا اینقدر فکرمون مشغوله تا این ساعت نخوابیدیم شوهر من مشکل نعوظ داره باهام نمیاد دکتر همش با قرص نزدیکی داریم 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
راست میگی نمیدونستم آخه دکترا میگن خیلی بده فاصله نندازی بعدا کلی عوارض داره البته من مولارم هستم با ...

عزیزم علائم مولار بودن چیه؟من دوماه پیش باردارشدم بتام خیلی پایین بود  ۸۰ یود ک سقط شد ۱۵ روز خونریزی  داشتم ۷ روزش درد وحشتناکی کشیدم همچنان خونریزی های غیر عادی دارم فردا میخوام برم دکتر ببینم چمه

نبابا من استراحت کردم این شد دوستام استراحت نکردن حتی دوقلوم‌اوردن کلا بارداری شانسیه خاهر

اره واقعا بعضى تو ماه يكبار نزديكى ميكنن اونم با پيش آب باردار ميشن اونوقت من يكساله دارم خودمو ميكشم هنوز هيچى به هيچى

ميشه براى باردار شدنم يه صلوات بفرستيد🙏🏻
اره واقعا بعضى تو ماه يكبار نزديكى ميكنن اونم با پيش آب باردار ميشن اونوقت من يكساله دارم خودمو ميكش ...

من جفت جاریام پی سی او بودن یکیشون لولش چسبندگی داست یبارم سقط کرد ازاونا بود که با امپول پریود میشد تواقدام اول ماه اول ای عروسی جفتسون باردارشدن من یالمم اونوقت...‌

عزیزم علائم مولار بودن چیه؟من دوماه پیش باردارشدم بتام خیلی پایین بود  ۸۰ یود ک سقط شد ۱۵ روز خ ...

باردار مولار تهوع شدید خونابه قهو های و بتای بالا

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
خوب چی شد حامله شدی

نه من همسرم اسپرمش ضعیف و کم تحرکه دوماهه کلومیفن میخوره یکسال اقدامم باردار نمیشم همسرم تا سه ماه باید این قرص رو بخوره دوباره آزمایش بده ببینه نتیجه چی میشه آیا مشکلش حل شده اگه نه که دیگه باید بی خیال بشیم

من جفت جاریام پی سی او بودن یکیشون لولش چسبندگی داست یبارم سقط کرد ازاونا بود که با امپول پریود میشد ...

ان شاالله كه اين ماه ميشى فقط اميد داشته باش بخدا هيچوقت نااميد نشو...بچه تو از همشون قشنگترو صالح تر ميشه گلم

ميشه براى باردار شدنم يه صلوات بفرستيد🙏🏻