اینو امروز خریدم ولی بلد نیستم بزنم سی دی آموزش هم داره ولی چند بار تمرین کردم بدنم کبود شد😯
چقدر طول میکشه یاد بگیرم؟تو باشگاه داریم چندبار خواستم برم همه خندیدن😩خریدم تو خونه یاد بگیرم پوزشونو بزنم😧
.
می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره
می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرشون امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدشون امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشدن و عین جدشون شهید شدن، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایتکنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن👈 خدایا هزاران بار شکرت
من ازون معمولی سبکا داشتم گفتم با اون یاد میگیرم برا تولدم شوهرم ازین سنگینا بخره. تازه داشتم یاد م ...
خدا کنه جواب بگیرم😔
دوست دارم پهلوهام آب بشه البته رژیم و باشگاه هم دارم
من ۴۵ ازهمه ارزونترگرفتم پس😂😂😂😂😂خوب شد ان زمان گرفتم هااا
کی گرفتی؟نامرد😭