2777
2789
عنوان

حلقه+عکس😁

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 64 پست
من ۷۸ گرفتم منم مارک تن زیب

چرا گرون خریدی؟خواهرمم ۶۵خرید

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

😄دخترم بلند خندید دوییدم یدونه زدم تو کمرش

واااای تصورش کردم خیلی باحال بود  

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرشون امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدشون امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشدن و عین جدشون شهید شدن، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدم سنگینه افتاد رو انگشتم دلم ضعف رفت😭

ععهههه این ک حلقه ی منه منم اوایل نمی تونستم بزنم الان ۲۰دقیقه ب بالامیزنم بعدهم کبودی عادیه

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑
منن تا  بیس دقیقه میزنم وبیشتر حرفه ای عالیه ادامه بده دوستم

یعنی میشه منم بتونم۲۰مین بزنم

می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره

چقدم سنگینه افتاد رو انگشتم دلم ضعف رفت😭

طرح فرشت چیه؟؟

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
ععهههه این ک حلقه ی منه منم اوایل نمی تونستم بزنم الان ۲۰دقیقه ب بالامیزنم بعدهم کبودی عادیه

چقدر طول میکشه یاد بگیریم

یعنی میشه منم بتونم۲۰مین بزنم

اره گلم منم بی خیالش شده بودم بخدا انقدر درد می امد ازیک جایی ب بعد دردش عادی میشه حس نمی کنی

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑
نمیدونم والا به من گفت قیمتش اینه😯😯😯😯

ای جاااان پس ارزون خریدم😁

واقعا تاثیر داره؟شما رفتین؟

من ازون معمولی سبکا داشتم گفتم با اون یاد میگیرم برا تولدم شوهرم ازین سنگینا بخره.

تازه داشتم یاد میگرفتم باردار شدم😭😭😭

اما تو یک ماهی که تمرین میکردم با کالری شماری باهم خیلی خوب کم کردم،کالری شماری تنها میکردم زیاد کم نمیکردم اما با حلقه عالی بود،

اطرافیام ازین سنگینا داشتن خیلی راضی بودن.کبود میکنه چون چربیا رو‌ میشکنه برا همین خیلی راحت تر آب میشن

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒